Contact Lid worden
Tennislessen

Tennislessen

Tennislessen

Tennis is een sport voor jong en oud: er is altijd wel een tegenstander te vinden op jouw niveau. Wil jij je tennisvaardigheden verbeteren? Dan is het slim om tennislessen te volgen. Tennislessen volg je bij ons via één van onze partners. Het grote voordeel van tennislessen volgen bij Club Pellikaan: je volgt je tennislessen het hele jaar door op onze indoor en uitdoor tennisbanen. Het volgen van een tennisles heeft veel voordelen:

  • Sneller reactievermogen
  • Beter uithoudingsvermogen
  • Sterkere spieren

Tennisles voor beginners

Ben je nieuw met tennis? Geen zorgen! Rafal Nadal had zijn perfecte forehand ook niet gelijk onder de knie tijdens zijn eerste tennisles. Na het volgen van een aantal tennislessen zal je merken dat je steeds beter wordt! De tennisscholen op onze clubs leren volwassenen tennissen en geven ook tennisles aan kinderen. De tennislessen voor beginners worden voornamelijk in groepsverband gegeven. 

Tennisles voor beginners

Privé tennisles

Ben je op zoek naar privé tennisles voor jezelf of je kind? Wij bieden privé tennisles aan voor zowel volwassenen als kinderen, ongeacht het niveau.

De tennisdocenten hebben meerdere jaren ervaring en hebben zelf ook op hoog niveau gespeeld. Zij zijn in staat om tijdens een privé tennisles je tennisvaardigheden te verbeteren -of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde speler die zijn of haar techniek wil verfijnen.

Privé tennisles

Wat kost een tennisles?

Tennisles is niet bij het lidmaatschap inbegrepen. Maar wat kost een tennisles nou precies? De prijzen en mogelijkheden verschillen per club. De volgende tennisscholen zijn verantwoordelijk voor de tennislessen per club:

Amersfoort – Tennis Academy Kockx 
(TAK) Apeldoorn - TennisTime - zie reglement hier 
Breda - BOB Tennis, Padel & Club Services (Tilburg)*
Tilburg - BOB Tennis, Padel & Club Services*
Goirle - JustTennis
Maastricht – Marij Perry 

* Meer informatie over lessen in Tilburg? Neem contact op met Bob Bergmans: 06 23 81 88 89.


Wat kost een tennisles?

Waarom tennislessen nemen bij Club Pellikaan?

Als je op zoek bent naar tennislessen van hoge kwaliteit, is Club Pellikaan de perfecte plek voor jou! Onze tennislessen zijn speciaal ontworpen om spelers van alle niveaus te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun tennisprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Een van de unieke voordelen van tennislessen nemen in combinatie bij een lidmaatschap bij Club Pellikaan is het onbeperkte gebruik van onze tennisbanen en andere faciliteiten. Zo kun je altijd en overal trainen en spelen wanneer het jou uitkomt. Bovendien hebben we een tennisladder, waardoor je tegen verschillende spelers van vergelijkbaar niveau kunt spelen en je je spel kunt verbeteren.

Dus, waar wacht je nog op? Kom bij ons langs en ervaar de voordelen van het nemen van tennislessen bij Club Pellikaan!

Tennis in Almere
Tennis in Apeldoorn
Tennis in Amersfoort
Tennis in Tilburg
Tennis in Goirle
Tennis in Maastricht

Teaser

Speel onbeperkt tennis

Word lid