Contact Lid worden

The Field Almere

Nieuw in Almere

Nieuw in Almere: The Field. Een toffe outdoor training area waar je vrij kunt trainen of meedoen met The Field lessen. Met jumpboxes, free weights, een functional rack, een running track en outdoor boxing.

Get on the field

The Field is een speeltuin voor volwassenen. Daag jezelf uit met toffe lessen die speciaal zijn ontwikkeld voor The Field zoals CrossField. Hierbij combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Of kies voor Weight Lifting, HIGH5 of The Fight Club. Onze Field mastertrainers helpen je om alles uit je training te halen. 

Lessen kunnen geboekt worden in de booking app onder 'The Field'.

Get on the field

Ook nieuw: padel

Ook nieuw op de club in Almere: padel. De populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak spelen als je wilt.

Ook nieuw: padel

Are you ready?

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van The Field tot BODYPUMP en van tennis tot squash. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Trainen op The Field?

Word lid