Contact Lid worden
Zwemles in Amersfoort

Zwemles in Amersfoort

Get Flexible zwemles

Zwemles wordt in Amersfoort gegeven door zwemschool Get Flexible. In het zwembad van Club Pellikaan Amersfoort krijgt je kind zwemles, terwijl je zelf even ontspant met een lekkere kop koffie in The Coffee Club.

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Vanaf welke leeftijd zwemles?

Ieder kind is uniek. Bij Get Flexible staat zwemles dan ook in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. De meeste kinderen zijn vier of vijf jaar als ze starten met zwemles. De groepjes bestaan uit maximaal vijf kinderen. Zo kunnen we ieder kind maximaal begeleiden, zodat het zo veilig mogelijk leert zwemmen. Je hoeft niet lid te zijn van Club Pellikaan voor zwemles bij Get Flexible. Er is ook een snelcursus zwemles. 

Kijk op www.getflexible.nl voor meer informatie over zwemles en de tarieven. 

Vanaf welke leeftijd zwemles?

Privé zwemles

Soms is het fijner om privé zwemles te krijgen. Bijvoorbeeld voor kinderen met een verstandelijke beperking, autisme of leerproblemen. Door een-op-een zwemles te geven, krijgt je kind die extra aandacht die nodig is om de zwemslagen goed te leren. Get Flexible is gespecialiseerd in (privé) zwemlessen voor deze bijzondere kinderen. 

Relaxt naar zwemles

Een zwemles in Amersfoort duurt 30 minuten. Dit is korter dan normaal: de tijd wordt daarbij efficiënter gebruikt. Zo is de instructeur in het water aanwezig, waardoor het makkelijker is om instructies te geven. Ook gaan we door in de schoolvakanties, waardoor er meer continuïteit is. In The Coffee Club van Club Pellikaan kun je de zwemles van je zoon of dochter volgen op een scherm. Zo kun jij even in alle rust genieten van een kop thee of koffie. 

Relaxt naar zwemles

Zwemles voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te leren. Daarom biedt Get Flexible ook zwemles aan voor volwassenen in Amersfoort. Je kunt alsnog je zwemdiploma halen of je zwemangst overwinnen. Zwemles voor volwassenen is altijd een-op-een. Meer informatie.

Word lid van Club Pellikaan Amersfoort