Contact Lid worden
zwemles Maastricht

zwemles Maastricht

Zwemmen in Maastricht

Veilig en met veel plezier leren zwemmen? Kies voor zwemles bij Club Pellikaan Maastricht. Zwemles is vanaf vier of vijf jaar. Is je kind jonger? Dan is er de cursus babyzwemmen voor de allerkleinsten.

Zwemschool Maastricht

Leer goed en veilig zwemmen met de EasySwim zwemles methode in Maastricht. Kinderen gaan hierbij al vanaf de eerste zwemles het diepe in met het speciale zwemvest. Doordat ze op een speelse manier kennis maken met de verschillende technieken - denk aan schatduiken en door een wak zwemmen - is zwemles voor kinderen een feestje. Uiteindelijk werk je toe naar één zwemdiploma, wat staat voor A, B en C. Zo weet je zeker dat je kind zich goed kan redden in het water!

Zwemschool Maastricht

Babyzwemmen Maastricht

Samen zingen, spelen en spetteren in het water: dat is babyzwemmen. In Maastricht wordt dit gegeven in cursusvorm, waarbij je voor meerdere weken inschrijft. Babyzwemmen is goed voor de emotionele en motorische ontwikkeling van de allerkleinsten. Ook komen ze zo al jong in aanraking met water, waardoor ze minder angstig zijn op latere leeftijd. Neem contact op voor de mogelijkheden van babyzwemmen!


Privé zwemles Maastricht

Heeft jouw kindje een lichamelijke beperking of bijvoorbeeld ADD of autisme? Dan is het goed mogelijk dat je kindje toch in de kleinere groepjes bij de reguliere zwemlessen terecht kan. Twijfel je hierover en wil je meer informatie over de mogelijkheden tot privé zwemles in Maastricht? Neem dan contact met ons op. Ook de mogelijkheden voor zwemles voor volwassenen in Maastricht kun je via de contactpagina opvragen. 


Tarieven zwemles

In Maastricht geven we zwemles op dinsdag t/m vrijdagmiddag na schooltijd en op zaterdag. Een les duurt 45 minuten. De tarieven zijn in Maastricht 69 euro per maand. Je hoeft geen lid te zijn van de club en er is een wachtlijst van gemiddeld vier maanden. De tarieven vind je via onderstaande button. Je hoeft geen lid te zijn van de club om zwemles in Maastricht te volgen. 

Zwemles bij Club Pellikaan

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. In The Coffee Club kun je ontspannen met een tijdschrift, gezond lunchen of een goede kop koffie drinken tijdens de zwemles. Ben je zelf lid van de club? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwemles te sporten of te relaxen in de sauna. Broertjes en zusjes kunnen ondertussen spelen in de kidsclub. 

Zwemles bij Club Pellikaan
Teaser

Zwemlessen volgen in Maastricht?

Aanmelden