Contact Lid worden

zwemles Maastricht

Zwemmen in Maastricht

Veilig en met veel plezier leren zwemmen? Kies voor zwemles bij Club Pellikaan Maastricht. Zwemles is vanaf jaar. Je krijgt één EasySwim zwemdiploma wat gelijk staat aan zwemdiploma A, B & C.

Zwemles in Maastricht

Leer goed en veilig zwemmen met de EasySwim zwemles methode in Maastricht. De zwemles wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal acht kindjes. Kinderen gaan hierbij al vanaf de eerste zwemles het diepe in met het speciale zwemvest. 

Doordat ze op een speelse manier kennis maken met de verschillende technieken - denk aan schatduiken en door een wak zwemmen - is zwemles voor kinderen een feestje. Uiteindelijk werk je toe naar één zwemdiploma, wat staat voor A, B en C. Zo weet je zeker dat je kind zich goed kan redden in het water!

Zwemles in Maastricht

Abc in één keer

Bij Club Pellikaan Maastricht ontvang je na het afronden van je zwemlessen het EasySwim Diploma. Dit internationaal erkende diploma sluit naadloos aan op de unieke zwemmethode van Ezzy's en combineert zwemveiligheid met zwemplezier.

• Een leuk en uitdagend ABC zwemdiploma in één
• Negen herkenbare praktijksituaties
• Op een veilige manier leren zwemmen
• Meer zwemplezier!

Zwemles in kleine groepjes

Bij Club Pellikaan zwemmen kinderen in kleine groepjes van maximaal 8, wat zorgt voor persoonlijke aandacht en een veilige omgeving. Elk kind krijgt de kans om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo en niveau, met de hulp van ervaren en gediplomeerde zweminstructeurs. Naast het verbeteren van de zwemvaardigheden, wordt er ook veel aandacht besteed aan het bevorderen van het zelfvertrouwen en plezier in het water.

 

Privé zwemles Maastricht

Heeft jouw kindje een beperking zoals bijvoorbeeld ADHD of autisme? Dan is het goed mogelijk dat je kindje toch in de kleinere groepjes bij de reguliere zwemlessen terecht kan. Twijfel je hierover en wil je meer informatie over de mogelijkheden tot privé zwemles in Maastricht? Neem dan contact met ons op. 

 

Tarieven zwemles

In Maastricht geven we zwemles op dinsdag t/m vrijdagmiddag na schooltijd en op zaterdag. Een les duurt 45 minuten. De tarieven zijn in Maastricht 75 euro per maand. Je hoeft geen lid te zijn van de club. 

Inschrijven zwemles

Zwemles voor volwassenen 

Jezelf kunnen redden in het water is belangrijk voor jong én oud. Zwemles is daarom voor iedereen! Ook voor volwassenen bieden wij zwemles aan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt je vragen stellen via onze contactpagina. Kosten zijn 75 euro per maand.

Zwemles bij Club Pellikaan

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. In The Coffee Club kun je ontspannen met een tijdschrift, gezond lunchen of een goede kop koffie drinken tijdens de zwemles. Ben je zelf lid van de club? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwemles te sporten of te relaxen in de sauna. Broertjes en zusjes kunnen ondertussen spelen in de kidsclub. 

Zwemles bij Club Pellikaan

inschrijven

Schrijf je direct in voor zwemles in Maastricht:

Inschrijven