Contact Lid worden
Judo

Judo

Judo voor kinderen

Judo voor kinderen

Bij Club Pellikaan is judo al jarenlang een populaire sport. Deze eeuwenoude verdedigingssport gaat verder dan alleen wat stoeien. Kinderen kunnen bij ons judolessen volgen, wat niet alleen bijdraagt aan hun fysieke ontwikkeling, maar ook aan hun sociale vaardigheden.

  • Spelenderwijs je motorische vaardigheden verbeteren
  • Inbegrepen bij een family lidmaatschap
  • Ontwikkel op een leuke manier je concentratie

Judoles bij Club Pellikaan

Kinder judo is een sport voor zowel jongens als meisjes - en heeft voor beide erg veel te bieden. Onze judolessen zijn naast leuk, ook leerzaam. Kinderen krijgen door het volgen van een judoles meer zelfvertrouwen en leren zich weerbaarder op te stellen. Drukkere kinderen leren hoe ze hun energie op een meer gecontroleerde manier kunnen inzetten.

De judomeester leert de kinderen in een echt judopak alles over deze bijzondere sport: stilzitten, luisteren, stoeien, veilig vallen en mooie worpen maken. Plezier en respect staan centraal tijdens de judoles, waarbij kinderen leren dat ze elkaar geen pijn mogen doen en samen moeten werken. 

We bieden judo aan op de volgende clubs:

Club Pellikaan in Apeldoorn
Club Pellikaan in Breda
Club Pellikaan in Maastricht

Judoles bij Club Pellikaan

Onbeperkt kidslessen en meer voor je kind

Er is naast judo meer plezier voor het hele gezin bij Club Pellikaan - we hebben nog veel meer leuke kidslessen! Van streetdance tot ballet, van kids boksing tot kinderfitness. Bovendien hebben we ook activiteiten waar het hele gezin aan kan meedoen, wat zorgt voor een leuke en actieve familieband!

De sportschool voor het hele gezin

Bij Club Pellikaan draait alles om familie, en dat merk je aan ons uitgebreide aanbod. Bij een family lidmaatschap kunnen gezinnen genieten van onbeperkt zwemmen in ons zwembad (m.u.v. Almere), wat zorgt voor plezier en ontspanning voor jong en oud. Terwijl ouders trainen, spelen de kinderen zich in onze kidsclub. En om de dag gezellig af te sluiten, kunnen gezinnen samen ontspannen bij The Coffee Club met een kopje koffie, een pita kip of een lekkere snack.

Teaser

Judo proberen?

Vraag een gratis proefles aan