Contact Lid worden
Tennis

Tennis

Tennis bij Club Pellikaan

Sla je graag een balletje op de tennisbaan? Of wil je nu eindelijk eens écht leren tennissen? Dan ben je bij Club Pellikaan aan het juiste adres. Zomer of winter: bij ons kun je het hele jaar terecht.

  • Ook gebruik van andere faciliteiten naast tennis
  • Onbeperkt tennis met een lidmaatschap
  • Na tennis nog wat drinken in The Coffee Club

Tennis is gezond!

Veel mensen hebben – net als wij – een grote liefde voor tennis. En dat is niet zo gek! Tennis is een uitdagende sport, die je op elk moment van de dag kunt uitvoeren. Bovendien is tennis goed voor je gezondheid:

  • Je krijgt een slanker lichaam
  • Je verbetert je uithoudingsvermogen
  • Je krijgt een beter reactievermogen
  • Je krijgt sterkere spieren en botten

Tennis is gezond!

Voor wie is tennis?

Tennis is een sport die je een leven lang kunt blijven uitoefenen. Op onze tennisbanen kom je dan ook tennissers van verschillende generaties tegen. Van kinderen tot senioren: tennis is een sport voor alle leeftijden. Hoe eerder je leert tennissen, hoe langer je er plezier van hebt. Wil je daarnaast nieuwe tegenstanders ontmoeten? Via de tennisladder ontmoet je nieuwe tegenstanders en verbeter je jouw tennisskills.

Voor wie is tennis?

Tennisles

Wil je (beter) leren tennissen? Ga dan op tennisles! Hier leer je de fijne kneepjes van deze leuke sport. Zo kun je goed voorbereid de tennisbaan op.

Tennisles

Waar kan ik tennissen?

De clubs in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Goirle, Maastricht en Tilburg hebben meerdere tennisbanen. Deze zijn alleen te reserveren door leden. Sportschoenen met afgevende (zwarte) zolen zijn niet toegestaan. Je kunt je eigen tennisracket meenemen of gebruik maken van onze rackethuur. 

Teaser

Bekijk ook: Squash

Lees meer