Contact Lid worden
Tennis

Tennis

Tennis bij Club Pellikaan

Sla je graag een balletje op de tennisbaan? Of wil je nu eindelijk eens écht leren tennissen? Dan ben je bij Club Pellikaan aan het juiste adres. Zomer of winter: bij ons kun je het hele jaar terecht.

  • Ook gebruik van andere faciliteiten naast tennis
  • Onbeperkt tennis met een lidmaatschap
  • Na tennis nog wat drinken in The Coffee Club

Tennis is gezond!

Veel mensen hebben – net als wij – een grote liefde voor tennis. En dat is niet zo gek! Tennis is een uitdagende sport, die je op elk moment van de dag kunt uitvoeren. Bovendien is tennis goed voor je gezondheid:

  • Je krijgt een slanker lichaam
  • Je verbetert je uithoudingsvermogen
  • Je krijgt een beter reactievermogen
  • Je krijgt sterkere spieren en botten

Tennis is gezond!

Voor wie is tennis?

Tennis is een sport die je een leven lang kunt blijven uitoefenen. Op onze tennisbanen kom je dan ook tennissers van verschillende generaties tegen. Van kinderen tot senioren: tennis is een sport voor alle leeftijden. Hoe eerder je leert tennissen, hoe langer je er plezier van hebt. Wil je daarnaast nieuwe tegenstanders ontmoeten? Via de tennisladder ontmoet je nieuwe tegenstanders en verbeter je jouw tennisskills.

Voor wie is tennis?

Tennisbaan reserveren

Als lid van Club Pellikaan speel je het hele jaar door onbeperkt tennis op zowel indoor als outdoor tennisbanen. Wil je als lid een tennisbaan huren? Geen probleem! Bij ons kun je online eenvoudig een tennisbaan reserveren via onze booking app. Ook onze indoor tennisbanen zijn beschikbaar voor verhuur. Of je nu een ervaren tennisser bent of net begint met de sport, bij ons kun je terecht om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Volg tennislessen bij onze professionele trainers of speel gezellig een potje tennis met vrienden. 

Tennisbaan reserveren

Materiaal tennis huren

Bij onze clubs heb je de mogelijkheid om tennismateriaal te huren of lenen op locatie, waaronder rackets en ballen. Zo hoef je niet zelf alle benodigde tennisbenodigdheden aan te schaffen en kun je direct beginnen met tennissen zodra je de tennisbaan hebt gereserveerd. Natuurlijk kun je ook altijd je eigen rackets meenemen als je die hebt. Of je nu een indoor tennisbaan wilt huren of een outdoor tennisbaan, bij Club Pellikaan kun je online eenvoudig een tennisbaan reserveren en ter plaatse alle benodigde tennisbenodigdheden verkrijgen.

Tennisles

Wil je (beter) leren tennissen? Ga dan op tennisles! Hier leer je de fijne kneepjes van deze leuke sport. Zo kun je goed voorbereid de tennisbaan op.

Tennisles

WAAROM TENNISSEN BIJ CLUB PELLIKAAN?

Club Pellikaan biedt meer dan alleen tennisbanen. Als lid kun je onbeperkt gebruikmaken van onze indoor en outdoor tennisbanen, maar ook van onze squash- en padelbanen. Daarnaast worden er regelmatig toernooien georganiseerd voor alle niveaus.

Onze trainers staan voor je klaar om jouw tennisspel naar een hoger niveau te tillen en je kunt na het sporten ontspannen in onze wellness faciliteiten. Bij Club Pellikaan draait het om meer dan alleen sporten, het gaat om een complete levensstijl.

Bij ons kun je als lid online eenvoudig een tennisbaan reserveren en kun je het hele jaar door onbeperkt gebruikmaken van zowel indoor als outdoor tennisbanen. Of je nu een ervaren tennisser bent of net begint met de sport, bij ons ben je aan het juiste adres om jouw tenniskwaliteiten te verbeteren. Ervaar de voordelen van tennissen bij Club Pellikaan en kom langs voor een proefles of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.

Tennislessen zijn niet inbegrepen bij een lidmaatschap.

Teaser

Tennis spelen?

Word lid