Contact Lid worden
Padel in Amersfoort

Padel in Amersfoort

Coming soon

Binnenkort in Amersfoort: padel. De populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. Word lid van de club en speel onbeperkt padel!

Padel spelen in Amersfoort

Vanaf deze zomer kun je buiten padellen bij Club Pellikaan Amersfoort. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak spelen als je wilt. Sla een balletje met een vriend(in) en relax daarna nog even in de sauna*. Heb je kinderen? Dan passen wij op hen in de kidsclub. Na afloop doe je nog gezellig een hapje en drankje in onze Coffee Club. 

Voor wie is padel?

The Fastest Growing Sport You've Never Heard Of. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Voor alle leeftijden, ongeacht fysiek of technisch niveau. De puntentelling is gelijk aan die van tennis. Dit is gemakkelijk als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook als je dit niet hebt kun je dit gemakkelijk leren. De uitgebreide spelregels vind je bij de padelbaan. Het is ook mogelijk om padelles te volgen. 

Voor wie is padel?

Are you ready?

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis, van BODYPUMP tot boksen en van sauna tot stoombad*. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Nieuw in Amersfoort: The Field

The Field