Contact Lid worden
Padel in Amersfoort

Padel in Amersfoort

Nu bij Club Pellikaan

Nieuw in Amersfoort: padel. De populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. Word lid van de club en speel onbeperkt padel!

Padel spelen in Amersfoort

Vanaf nu kun je buiten padellen bij Club Pellikaan Amersfoort. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak spelen als je wilt. Sla een balletje met een vriend(in) en relax daarna nog even in de sauna*. Heb je kinderen? Dan passen wij op hen in de kidsclub. Na afloop doe je nog gezellig een hapje en drankje in onze Coffee Club. 

Voor wie is padel?

The Fastest Growing Sport You've Never Heard Of. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Voor alle leeftijden, ongeacht fysiek of technisch niveau. De puntentelling is gelijk aan die van tennis. Dit is gemakkelijk als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook als je dit niet hebt kun je dit gemakkelijk leren. De uitgebreide spelregels vind je bij de padelbaan. Het is ook mogelijk om padelles te volgen. 

Voor wie is padel?

Padel speelmaatje zoeken? 

Zoek je nog iemand om padel mee te spelen? Meld je dan aan voor de clubladder in Amersfoort. Hier vind je speelmaatjes op jouw niveau, waarmee je elke twee weken een wedstrijd kunt spelen. 


Padel leren spelen?

Vanaf september 2021 verzorgt Tennis Academy Kockx niet meer alleen de tennistrainingen bij Club Pellikaan, maar zij geven nu ook padeltrainingen. Kijk voor meer informatie op Tennis Academy Kockx


Padelles winterseizoen

Vanaf 27 september start het nieuwe winterseizoen waar zowel voor tennis als padel ingeschreven kan worden voor een reeks trainingen in verschillende pakketten:

9x 60 minuten - privé 584 euro pp
9x 60 minuten - duo 292 euro pp 
9x 60 minuten - 3 personen 195 euro pp 
9x 60 minuten - 4 personen 146 euro pp 

Inschrijven kan via Tennis Academy Kockx. Dit zijn de leraren die padelles geven bij Club Pellikaan:

Thom van Zanten

Thom van Zanten

Bart Lefel

Bart Lefel

Maurice van Reest

Maurice van Reest

Are you ready?

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis, van BODYPUMP tot boksen en van sauna tot stoombad*. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Nieuw in Amersfoort: The Field

The Field