Contact Lid worden
Squash

Squash

Squash bij Club Pellikaan

Bij Club Pellikaan maak je het hele jaar onbeperkt gebruik van onze indoor squashbanen. Squashen is de perfecte manier om fit te blijven en plezier te hebben. Met onze hoogwaardige squashbanen bieden wij de perfecte omgeving om te werken aan je techniek en conditie. Maak nu gebruik van onze squashbanen en ontdek de vele voordelen van deze sport!

  • Meer uithoudingsvermogen
  • Onbeperkt squash met een lidmaatschap
  • Ook gebruik van andere racketsporten naast squash

Wat is squash?

Squash is een racketsport in een kleine ruimte. Eén vloer, vier wanden, twee spelers. Je staat naast elkaar op hetzelfde speelveld, terwijl je de bal tegen de muur speelt. Doordat de ruimte klein is en de bewegingen snel, is een potje squash een geweldige workout. Techniek en uithoudingsvermogen bepalen wie wint. 

Wat is squash?

Is squash wat voor mij?

Squash is een sport voor beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen deze sport leren. Doordat je het spel kunt aanpassen aan jouw niveau, kun je ook met weinig ervaring al een partijtje spelen. Via de squashladder ontmoet je nieuwe tegenstanders en verbeter je jouw squashskills. Je kunt meedoen met de squashladder in TilburgAmersfoort of Apeldoorn.  

Is squash wat voor mij?

Waar kan ik squashen? 

Bij Club Pellikaan speel je squash op verschillende indoor banen en kun je je eigen squashracket meenemen of een racket huren bij ons op de club. Let op: op onze banen zijn sportschoenen met afgevende (zwarte) zolen niet toegestaan. Hieronder vind je alle clubs waar je kunt squashen:

Naast het squashen ook andere racketsporten proberen? In een lidmaatschap bij Club Pellikaan zijn padel en tennis ook inbegrepen. Zo verbreed je je sportieve horizon!

Wil je squash spelen en woon je in Breda? Vraag op de club naar ons combi lidmaatschap. Je speelt dan squash in Tilburg of Goirle.

Teaser

Benieuwd naar onze squashbanen?

Word lid!