Contact Lid worden
Squash

Squash

Squash bij Club Pellikaan

Sla je graag een balletje én hou je van gezelligheid? Daag een vriend, familielid of zakenrelatie dan uit voor een potje squash. Het is zo leuk: je hebt niet eens door dat je aan het sporten bent. Daarna drink je natuurlijk gezellig een drankje aan de bar.

  • Meer uithoudingsvermogen
  • Onbeperkt squash met een lidmaatschap
  • Ook gebruik van andere faciliteiten naast squash

Wat is squash?

Squash is een racketsport in een kleine ruimte. Eén vloer, vier wanden, twee spelers. Je staat naast elkaar op hetzelfde speelveld, terwijl je de bal tegen de muur speelt. Doordat de ruimte klein is en de bewegingen snel, is een potje squash een geweldige workout. Techniek en uithoudingsvermogen bepalen wie wint. 

Wat is squash?

Is squash wat voor mij?

Squash is een sport voor beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen deze sport leren. Doordat je het spel kunt aanpassen aan jouw niveau, kun je ook met weinig ervaring al een partijtje spelen. Via de squashladder ontmoet je nieuwe tegenstanders en verbeter je jouw squashskills. Je kunt meedoen met de squashladder in Amersfoort of Apeldoorn.  

Is squash wat voor mij?

Waar kan ik squashen? 

De clubs in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Goirle, Maastricht en Tilburg hebben meerdere squashbanen. Deze zijn alleen te reserveren door leden. Sportschoenen met afgevende (zwarte) zolen zijn niet toegestaan. Je kunt je eigen squashracket meenemen of gebruik maken van onze rackethuur. 

Teaser

Benieuwd naar onze squashbanen?

Vraag een rondleiding aan