Contact Lid worden
Squash in Apeldoorn

Squash in Apeldoorn

Squash spelen bij Club Pellikaan Apeldoorn

Bij Club Pellikaan speel je het hele jaar door indoor squash op onze squashbanen. Of je nu een beginner bent of een ervaren squasher, er is altijd wel een baan beschikbaar voor jou. Doe mee aan onze competitieladder en neem het op tegen andere leden om jouw squash skills te verbeteren.

  • Onbeperkt squashen
  • Racketverhuur
  • Genieten in de wellness
  • Doe mee aan de competitieladder

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Squashbaan reserveren in Apeldoorn

Bij Club Pellikaan Apeldoorn kun je indoor squashen op een van onze twee professionele squashbanen. Als je geen eigen squash racket hebt, kun je er een huren op locatie. Als lid van onze club kun je gemakkelijk en snel een squashbaan reserveren via onze handige booking app. Zo ben je altijd verzekerd van een beschikbare baan op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Adres

Frankenlaan 42
7312 TD, Apeldoorn
013 534 9050

Bekijk kaart

Waarom squash bij Club Pellikaan? 

Bij Club Pellikaan Apeldoorn kun je niet alleen indoor squashen op onze professionele squashbanen, maar ook andere racketsporten uitproberen, zoals padel en tennis. Onze club beschikt over diverse faciliteiten om jouw sportieve doelen te behalen. 

Wil je naast het squashen ook aan je conditie werken? Dan maak je gebruik van onze fitnessruimte en meedoen aan diverse groepslessen.

Of je nu kiest voor een stevige work-out in de fitnessruimte of een ontspannen potje padel, bij Club Pellikaan Apeldoorn ben je aan het juiste adres. Ontdek zelf waarom wij dé sportschool in Apeldoorn zijn en neem een kijkje bij onze andere sporten, 


Teaser

Benieuwd naar onze squashbanen?

Word lid!

Word lid van Club Pellikaan Apeldoorn