Contact Lid worden
Functional Training

Functional Training

Heb je weinig tijd, maar wil je toch een volwaardige fitnesstraining doen? Doe dan mee met functional training. Een intensieve training van gemiddeld 30 minuten.

Persoonlijke aandacht

Dagelijks kun je meedoen met diverse functional trainingen. Doordat je traint in kleine groepjes onder leiding van een fitcoach, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De les is daardoor voor zowel beginners als gevorderden geschikt. 

Persoonlijke aandacht

Train je hele lichaam

Functional training wordt gegeven op de fitnessvloer. Anders dan bij reguliere fitness, maak je bij functional training géén gebruik van standaard fitnessapparatuur. Je traint met je eigen lichaamsgewicht of met materialen zoals kettlebels, TRX, battleropes en sandbags. In bijna iedere club ligt een pavimat voor Functional Training. Daardoor train je niet maar één spiergroep per oefening, maar daag je je hele lichaam uit. Functional training betekent:

  • Trainen in een kleine groep
  • Onder leiding van een fitcoach
  • Maximaal 30 – 45 minuten

Train je hele lichaam

Effecten van functional training:

  • Je krijgt meer spierenopbouw
  • Je conditie wordt verbeterd
  • Vetverbranding gaat omhoog

Er zijn diverse vormen van functional training. Deze intensieve lessen zitten bij het lidmaatschap inbegrepen. Jouw fitcoach kan je helpen om een geschikte training te vinden. Je herkent functional trainingen op het rooster doordat deze op de fitness plaatsvinden. 

Teaser

Functional training proberen?

Vraag een gratis proefles aan

Tijden en rooster