Contact Lid worden

Vrijzwemmen

Na een intensieve workout is er niets lekkerder dan een duik in het zwembad. Even alle spieren losmaken en genieten van totale ontspanning. Al is zwemmen natuurlijk al een training op zich! Of je nu oefent voor een zwemwedstrijd of recreatief baantjes trekt: ons zwembad is de ideale plek om vrij te zwemmen.

Recreatief zwemmen

Vrijzwemmen is een uitstekende training. Zeker als je last hebt van blessures of deze juist wilt voorkomen. Het werkt ontspannend en is goed voor hart en longen. Ook mensen met reuma hebben veel aan vrijzwemmen. Iedere club heeft daarom een 20-meter bad, waar je heerlijk baantjes kunt trekken. Wil je daarna nog even ontspannen? Dan kan dat in onze wellness in de whirlpools, sauna of het Turks stoombad. Of je doet even je ogen dicht op de ligbedjes naast het zwembad.

Recreatief zwemmen

Kinderen en vrijzwemmen 

Op zaterdag en zondag is het zwembad de favoriete plek van families. Eerst even sporten terwijl de kinderen naar de Kidsclub zijn, en als afsluiter samen zwemmen. Het zwembad heeft verschillende dieptes, waardoor kids op elke leeftijd lekker kunnen spelen en zwemmen. In het zwembad wordt ook zwemles gegeven. Op het rooster (tabblad zwembad) vind je wanneer er zwemlessen zijn. Recreatief zwemmen is dan beperkt of helemaal niet mogelijk.

Waar kan ik recreatief zwemmen?

Vrijzwemmen is alleen voor leden en kan in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht*. Vraag je fitcoach naar vrijzwemmen.

*Let op: Club Almere heeft geen zwemfaciliteiten

Waar kan ik recreatief zwemmen?