Contact Lid worden
Squash in Tilburg

Squash in Tilburg

Squash bij Club Pellikaan Tilburg

Ben je op zoek naar een plek om te squashen in Tilburg? Bij Club Tilburg kun je onbeperkt gebruik maken van onze squashbanen en is er altijd wel een baan beschikbaar. Daarnaast bieden wij ook een competitieladder aan binnen de club, waarbij je het opneemt tegen andere leden en jouw squash skills kunt verbeteren. Ontdek nu wat Club Tilburg te bieden heeft en word lid van onze sportieve community.

  • Onbeperkt squashen
  • Wellness na squash
  • Tennis & padel

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Squashbaan reserveren 

Bij Club Pellikaan Tilburg kun je het hele jaar door terecht voor indoor squash op één van onze vier squashbanen. Huur een squashracket (of neem je eigen racket mee) en je bent klaar voor een uitdagende en leuke partij. Het reserveren van een squashbaan is bij ons simpel: als lid reserveer je via onze booking app snel en makkelijk een baan op het moment dat het jou uitkomt. Zo kun je altijd meteen beginnen met spelen en genieten van jouw squashpartij.


Adres

Rueckertbaan 219
5042 AE, Tilburg
013 463 4746

Bekijk kaart

Waarom squash bij Club Pellikaan? 

Ontdek het beste van indoor squashen bij Club Pellikaan Tilburg op onze professionele squashbanen. Als lid kun je altijd gemakkelijk en snel een baan reserveren via onze handige booking app. Maar wat ons echt onderscheidt is ons aanbod aan andere faciliteiten, zoals fitness, groepslessen en wellness. En als kers op de taart hebben we zelfs padel- en tennisbanen beschikbaar. Of je nu solo gaat squashen of met het hele gezin komt sporten, bij Club Pellikaan Tilburg ben je verzekerd van een sportieve en gezellige dag vol beweging. Kom langs voor een proefles en ervaar zelf waarom Club Pellikaan dé sportschool in Tilburg is. En probeer ook eens onze andere sporten, zoals padel in Tilburg en tennis in Tilburg.


Teaser

Benieuwd naar onze squashbanen?

Word lid!

Word lid van Club Pellikaan Tilburg