Contact Lid worden
Squash in Tilburg

Squash in Tilburg

Squash bij Club Pellikaan Tilburg

Wil je squashen in Tilburg? Maak onbeperkt gebruik van onze squashbanen! Met onze competitieladder binnen de club kun je andere leden uitdagen en jouw squash skills verbeteren. Ontdek wat Club Tilburg te bieden heeft en word lid van onze sportieve community.

  • Onbeperkt squashen
  • 4 squashbanen
  • Wellness faciliteiten na een potje squash
  • Racketverhuur mogelijk

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Squashbaan reserveren 

Bij Club Pellikaan Tilburg kun je het hele jaar door terecht voor indoor squash op één van onze vier squashbanen. 

Huur een squashracket (of neem je eigen racket mee) en je bent klaar voor een uitdagende partij. 

Het reserveren van een squashbaan is bij ons simpel: als lid reserveer je via onze booking app snel en makkelijk een baan op het moment dat het jou uitkomt.


Adres

Rueckertbaan 219
5042 AE, Tilburg
013 463 4746

Bekijk kaart

Waarom squashen bij Club Pellikaan? 

Ontdek het beste van indoor squashen bij Club Pellikaan Tilburg op onze professionele squashbanen. Als lid kun je altijd gemakkelijk en snel een baan reserveren via onze booking app. 

Wij onderscheiden ons met een divers aanbod aan faciliteiten, zoals fitness, groepslessen en wellness. Als kers op de taart hebben we zelfs padel- en tennisbanen beschikbaar. Of je nu solo gaat squashen of met het hele gezin komt sporten, bij Club Pellikaan Tilburg ben je verzekerd van een sportieve en gezellige dag vol beweging.

Kom langs voor een proefles en ervaar zelf waarom Club Pellikaan dé sportschool in Tilburg is. En probeer ook eens onze andere sporten, zoals padel in Tilburg en tennis in Tilburg.


Teaser

Benieuwd naar onze squashbanen?

Word lid!

Word lid van Club Pellikaan Tilburg