Contact Lid worden
Tennis in Almere

Tennis in Almere

Tennis spelen in Almere

Op zoek naar tennis in Almere? Bij Club Pellikaan geniet je van onbeperkt tennis op een van onze tennisbanen. Ook kun je tennislessen volgen. Word lid van de club en speel onbeperkt tennis!

  • Onbeperkt gebruik van de andere faciliteiten
  • Outdoor en indoor tennisbanen
  • Altijd een tennisbaan beschikbaar
  • Racketverhuur

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Tennisles in Almere

Bij Club Pellikaan in Almere ben je niet alleen aan het juiste adres voor onbeperkt tennis en het huren van tennisbanen (alleen voor leden), maar ook voor professionele tennislessen

De ervaren trainers van TennisCollege Flevoland staan klaar om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.*

* Tennislessen zitten niet inbegrepen bij je lidmaatschap.

Tennisbaan huren in Almere

Tennisbaan huren in Almere? Speel indoor of outdoor tennis bij Club Almere en geniet het hele jaar door van je favoriete sport. Zo speel je altijd tennis, ondanks de weersomstandigheden! Ook als je geen eigen tennisracket hebt, kun je er een bij ons huren.

Reserveer eenvoudig een tennisbaan in Almere als lid van Club Pellikaan via onze bookingapp. Kies je gewenste datum en tijdstip en de baan is voor jou gereserveerd. Zo kun je altijd op het door jou gewenste moment tennissen! Neem contact op en vraag een rondleiding aan op onze club. 

Adres

Koninginneweg 1
1312 AW, Almere 
036-533 6736

Bekijk kaart

Waarom tennis bij Club Pellikaan?

Maar dat is niet alles! Naast tennis bieden we ook faciliteiten voor squash en padel. Zo kun je als lid bij Club Pellikaan afwisselen en je sportieve horizon verbreden. 

Of je nu een ervaren tennisser bent of net begint met de sport, bij Club Pellikaan in Almere vind je alles wat je nodig hebt voor een actief en gezond leven. 

Vraag een rondleiding aan en ontdek ons uitgebreide aanbod!

Word lid van Club Pellikaan Almere