Contact Lid worden
Tennis in Apeldoorn

Tennis in Apeldoorn

Tennis spelen in Apeldoorn

Ontdek tennis in Apeldoorn bij Club Pellikaan - dé ideale plek voor tennisliefhebbers! Bij Club Pellikaan geniet je van onbeperkt tennis op een van onze outdoor of indoor tennisbanen. Ook kun je tennislessen volgen. Word lid van de club en speel onbeperkt tennis!

  • Geniet van wellness na een potje tennis
  • Onbeperkt tennisspelen
  • Altijd een tennisbaan beschikbaar

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Tennislessen Apeldoorn

Bij Club Pellikaan in Apeldoorn ben je aan het juiste adres voor alles wat met tennis te maken heeft. Als lid kun je onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen en kun je tennislessen volgen van de ervaren trainers van Global Sport Solutions.* 

Hierdoor verbeter je jouw tennisvaardigheden en til je jouw spel naar een hoger niveau. Wil je indoor tennissen in Apeldoorn? Dan kun je bij ons terecht op onze indoor tennisbanen.

*Tennislessen zijn niet inbegrepen bij een lidmaatschap.

Tennisbaan huren in Apeldoorn

Als je op zoek bent naar een tennisbaan in Apeldoorn, dan ben je bij Club Pellikaan aan het juiste adres. Als lid van onze club bieden wij jou namelijk de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te tennissen, het hele jaar door. 

Als je geen eigen tennisracket hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt er namelijk bij ons een huren. Zo kun je direct aan de slag en hoef je niet direct dure kosten te maken voor de aanschaf van een racket.

Als lid van Club Pellikaan kun je eenvoudig en snel een tennisbaan reserveren in Apeldoorn via onze handige booking app. Of je nu op zoek bent naar een indoor tennisbaan in Apeldoorn of naar een buitenbaan, met onze app kun je gemakkelijk de gewenste datum en tijd selecteren en de baan direct voor jou reserveren. Neem contact op en vraag een rondleiding aan op onze club.

Adres

Frankenlaan 42
7312 TD, Apeldoorn
013 534 9050

Bekijk kaart

Waarom tennis bij Club Pellikaan?

Maar er is nog veel meer te beleven bij Club Pellikaan in Apeldoorn. Naast tennis bieden wij ook faciliteiten voor squash, padel en wellness. Als lid heb je de mogelijkheid om af te wisselen tussen verschillende sporten en zo jouw sportieve horizon te verbreden.

Of je nu een beginnende of ervaren tennisser bent, bij Club Pellikaan in Apeldoorn vind je alles wat je nodig hebt voor een actief en gezond leven. Ontdek zelf de voordelen van een lidmaatschap bij Club Pellikaan, word lid en speel onbeperkt tennis in Apeldoorn.

Word lid van Club Pellikaan Apeldoorn