Contact Lid worden
Tennis in Goirle

Tennis in Goirle

Tennis spelen in Goirle

Ben je op zoek naar tennis in Goirle? Bij Club Pellikaan speel je als lid onbeperkt tennis op zowel binnen- als buitenbanen, waarbij er bijna altijd wel een beschikbare baan is.

  • Outdoor en indoor tennisbanen
  • Onbeperkt tennis
  • Geniet van de wellness na een potje tennis

Tennislessen Goirle

Bij Club Pellikaan in Goirle geniet je niet alleen van onbeperkt tennis en het huren van tennisbanen (alleen voor leden), maar ook van professionele tennislessen. De ervaren trainers van Tennisschool Gijs staan klaar om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.* 

*Tennislessen zitten niet inbegrepen bij een lidmaatschap.

Tennisbaan huren in Goirle

Als je op zoek bent naar een tennisbaan in Goirle, dan biedt Club Pellikaan jou als lid de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te tennissen, het hele jaar door. Of het nu regent of de zon schijnt, bij ons kun je altijd genieten van jouw favoriete sport. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je geen eigen tennisracket hebt, want je kunt er bij ons een huren.

Als lid van Club Pellikaan kun je eenvoudig en snel een tennisbaan reserveren via onze handige booking app. Selecteer simpelweg de gewenste datum en tijd en de baan wordt direct voor jou gereserveerd. Zo kun je vrijwel altijd tennissen op het moment dat het jou uitkomt.

Adres

De Tolstaak 1
5051 NX, Goirle
013 534 9050

Bekijk kaart

Waarom tennis bij Club Pellikaan?

Maar er is meer! Naast tennis bieden wij ook faciliteiten voor squash, padel en wellness. Als lid bij Club Pellikaan kun je dus afwisselen en jouw sportieve horizon verbreden.

Of je nu een ervaren tennisser bent of net begint met de sport, bij Club Pellikaan in Goirle vind je alles wat je nodig hebt voor een actief en gezond leven. Ontdek zelf de vele voordelen van een lidmaatschap bij Club Pellikaan en word lid.

Word lid van Club Pellikaan Goirle