Contact Lid worden
Tennis in Maastricht

Tennis in Maastricht

Tennis spelen in Maastricht

Ontdek tennis in Maastricht bij Club Pellikaan - dé ideale plek voor tennisliefhebbers! Bij Club Pellikaan geniet je van onbeperkt tennis op een van onze outdoor of indoor tennisbanen. Ook kun je tennislessen volgen. Word lid van de club en speel onbeperkt tennis!

  • Outdoor en indoor tennisbanen
  • Bijna altijd een baan beschikbaar
  • Na een potje tennis gebruik maken van de wellness
  • Racketverhuur

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Tennisles Maastricht

Bij Club Pellikaan in Maastricht geniet je niet alleen van onbeperkt tennis en het huren van tennisbanen (alleen voor leden), maar ook van professionele tennislessen

De ervaren trainers van Marij Perry staan klaar om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.* 

*Tennislessen zitten niet inbegrepen bij een lidmaatschap.

Tennisbaan huren in Maastricht

Op zoek naar een tennisbaan in Maastricht? Bij Club Pellikaan Maastricht kun je als lid zowel binnen als buiten een tennisbaan huren. Geen eigen tennisracket? Geen probleem, je kunt er een huren bij ons. 

Het reserveren van een tennisbaan is bij ons als lid gemakkelijk en snel via onze handige booking app. Of je nu graag indoor of outdoor tennist, bij Club Pellikaan Maastricht is er vrijwel altijd een baan beschikbaar. Zo kun je bijna altijd tennissen op het moment dat het jou uitkomt. Neem contact op en vraag een rondleiding aan op onze club. 

Adres

Dousbergweg 4
6216 GC, Maastricht
043-34 66 766

Bekijk kaart

Waarom tennis bij Club Pellikaan?

Leer de fijne kneepjes van het tennissen in Maastricht met de professionele lessen van Marij Perry bij Club Pellikaan. Of je nu net begint of al gevorderd bent, de tennislessen zijn geschikt voor alle niveaus.* 

Naast tennislessen kun je bij Club Pellikaan ook squashen, padellen en gebruikmaken van andere faciliteiten. Bekijk voor meer informatie:

Als lid van onze club kun je bovendien gemakkelijk en snel een indoor tennisbaan huren via onze handige booking app. Ontdek nu alle voordelen van ons lidmaatschap en verbeter jouw tennisvaardigheden bij Club Pellikaan Maastricht.

*tennislessen zitten niet inbegrepen bij je lidmaatschap.

Word lid van Club Pellikaan Maastricht