Contact Lid worden
zwemles Goirle

zwemles Goirle

Zwemmen in Goirle

Is je kind vier of vijf jaar geworden? Dan is het tijd voor zwemles! Bij Club Pellikaan Goirle leren kinderen op een veilige en speelse manier zwemmen. Je hoeft geen lid te zijn van de club om zwemles te volgen.

Zwemschool Goirle

Bij Club Pellikaan Goirle geven we zwemles volgens de EasySwim methode. Kinderen leren hier op een speelse manier zwemmen door bijvoorbeeld een schat op te duiken of door een wak te zwemmen. Ze gaan direct het diepe in met een speciaal zwemvest. Wanneer de kinderen alle technieken hebben geleerd krijgen ze één zwemdiploma: deze staat gelijk aan A, B en C. Daardoor zijn je kinderen extra veilig in het water!

Zwemschool Goirle

Peutersurvival Goirle

In Goirle geven we peutersurvival vanaf 2,5 jaar. Bij peutersurvival leren kinderen zich redden na een val in het water. Deze les is een perfecte voorbereiding op de latere zwemlessen. Kinderen worden al watervrij en leren al vroeg luisteren naar een zwemdocent. 


Privé zwemles Goirle

Doordat zwemles in Goirle werkt met kleine groepjes kunnen kinderen met een lichamelijke beperking, ADHD of autisme hier vaak ook goed terecht. Denk je dat je kindje toch wat meer aandacht nodig heeft in de vorm van privé zwemles? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Dit geldt ook wanneer je geinteresseerd bent in zwemles voor volwassenen.


Tarieven zwemles

Zwemles in Goirle is op maandag en woensdag na schooltijd. Ook zijn er zwemlessen op zaterdag. Een zwemles duurt 45 minuten per keer en de kosten zijn 69 euro per maand. Om zwemles te volgen hoef je geen lid te zijn van Club Pellikaan Goirle. Er is een korte wachtlijst: meld je nu aan en start na de kerstvakantie. 

Zwemles bij Club Pellikaan

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. In The Coffee Club kun je ontspannen met een tijdschrift, gezond lunchen of een goede kop koffie drinken tijdens de zwemles. Ben je zelf lid van de club? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwemles te sporten of te relaxen in de sauna. Broertjes en zusjes kunnen ondertussen spelen in de kidsclub. 

Zwemles bij Club Pellikaan
Teaser

Zwemlessen volgen in Goirle?

Aanmelden