Contact Lid worden

zwemles Goirle

Zwemmen in Goirle

Is je kind vier of vijf jaar geworden? Dan is het tijd voor zwemles! Bij Club Pellikaan Goirle leren kinderen op een veilige en speelse manier zwemmen. Je hoeft geen lid te zijn van de club om zwemles te volgen.

Zwemschool Goirle

Bij Club Pellikaan Goirle geven we zwemles volgens de EasySwim methode. Kinderen leren hier op een speelse manier zwemmen door bijvoorbeeld een schat op te duiken of door een wak te zwemmen. Ze gaan direct het diepe in met een speciaal zwemvest. Wanneer de kinderen alle technieken hebben geleerd krijgen ze één zwemdiploma: deze staat gelijk aan A, B en C. Daardoor zijn je kinderen extra veilig in het water! 

Zwemschool Goirle

Privé zwemles Goirle

Doordat zwemles in Goirle werkt met kleine groepjes kunnen kinderen met een beperking zoals ADHD of autisme hier vaak ook goed terecht. Denk je dat je kindje toch wat meer aandacht nodig heeft in de vorm van privé zwemles? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Zwemles voor volwassenen

Heb je je zwemdiploma nog niet gehaald of ben je het zwemmen verleerd? Geen probleem! Bij ons geven we zwemlessen voor elk niveau en elke leeftijd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en we helpen je graag verder.

 

Tarieven zwemles

Zwemles in Goirle is op maandag t/m donderdag na schooltijd. Ook zijn er zwemlessen op zaterdag. Een zwemles duurt 45 minuten per keer en de kosten zijn 72,50 euro per maand. Om zwemles te volgen hoef je geen lid te zijn van Club Pellikaan Goirle. 

Schrijf je nu in, dan is er op enkele dagen en tijden direct plek.

AANMELDEN

Peutersurvival Goirle

In Goirle geven we peutersurvival vanaf 3 jaar. Bij peutersurvival leren kinderen zich redden na een val in het water. Deze les is een perfecte voorbereiding op de latere zwemlessen. Kinderen worden al watervrij en leren al vroeg luisteren naar een zwemdocent. 

 

Kleine groepjes

Bij Club Pellikaan volgen kinderen in kleine groepjes van maximaal 8 kindjes zwemles. Zo krijgt elk kind voldoende aandacht en begeleiding van de ervaren instructeurs.

Inschrijven

Zwemles bij Club Pellikaan

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. In The Coffee Club kun je ontspannen met een tijdschrift, gezond lunchen of een goede kop koffie drinken tijdens de zwemles. Ben je zelf lid van de club? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwemles te sporten of te relaxen in de sauna. Broertjes en zusjes kunnen ondertussen spelen in de kidsclub. 

Zwemles bij Club Pellikaan

Inschrijven

Schrijf je direct in voor zwemles in Goirle:

Inschrijven

Word lid van Club Pellikaan Goirle