Contact Lid worden

eGym digitale training

Fit in 30 minuten

Op de clubs in Apeldoorn, Breda, Maastricht en Tilburg kun je trainen met EGYM. Train je hele lichaam in 30 minuten en hou je voortgang bij in de app. Door het spelelement wordt sporten écht leuk!

Wat is EGYM?

In Apeldoorn, Breda, Maastricht en Tilburg staat een circuit met digitale EGYM toestellen. Deze gebruik je met een speciale armband met chip. Deze wordt eenmalig afgesteld op jouw lichaamstype, doelen en conditie door een fitcoach. Vervolgens train je twee keer per week dertig minuten op de EGYM toestellen. Op het scherm zie je een balletje, dat je moet volgen tijdens je training. Zo geef je precies de juiste intensiteit. Dit maakt de training veilig en vooral effectief. 


EGYM Premium

In Apeldoorn, Breda, Maastricht en Tilburg hebben we EGYM Premium. Zo train je nog doelgerichter, met meer variatie. EGYM Premium berekent de snelste route om jouw persoonlijke fitnessdoel te bereiken. Je kunt o.a. kiezen uit de volgende persoonlijke trainingsprogramma's:

  • Spieropbouw • Haal het maximale uit je krachttraining. 
  • Afvallen • Verbrand maximaal calorieën voor langdurig resultaat. 
  • Strakker worden • Maak je lichaam strakker en verbrand vet. 
  • Athletisch • Verbeter je kracht en uithoudingsvermogen.
  • Reha FIT Verhoog geleidelijk het trainingsgewicht, voor snel herstel. 
  • Metabolic Fit Reguleer bloedsuikerspiegel en verbeter krachtuithoudingsvermogen.
  • Algemene fitness Behoud kracht d.m.v. verschillende vormen spiertraining.


EGYM Immunity Boost

Sterke spieren. Sterk immuunsysteem. Met de unieke intensiteit en progressie is het Immunity Boost trainingsprogramma ontworpen om zogenaamde myokines vrij te laten. Deze beschermen je tegen ziektes en hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat sterke spieren niet alleen meer kracht geven, maar ook het immuunsysteem versterken en je algehele gezondheid verbeteren.Tegelijkertijd voorkomt het dat je je lichaam overbelast. Het programma bestaat uit vier fasen en elke fase omvat zes trainingen. Met twee trainingen per week duurt het hele programma ongeveer drie maanden. De training zelf bestaat altijd uit een warming-up, spiertraining en een cooling-down.

Wat heb ik nodig?

Om te starten met EGYM heb je een speciale armband met chip nodig. Een Fitcoach doet samen met jou een intake en geeft uitleg over de apparatuur. Daarna kun je zelf van start. Trainen met EGYM is individueel. Omdat je in een cirkel traint, heb je wel contact met andere sporters. Dat is gezellig én motiverend!

Wat heb ik nodig?

Wil jij starten met EGYM?

Informeer dan naar de mogelijkheden bij de fitcoaches. De EGYM armband is te koop bij de receptie in Apeldoorn, Maastricht, Tilburg en Breda. Nog niet lid? Word lid!