Lid worden
FAQ 100 Days

FAQ 100 Days

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen rondom de 100 Days Summer Challenge.

Wat is de challenge?

Met de 100 Days Summer Challenge dagen we je uit om in 100 dagen gemiddeld drie keer per week te sporten. Dit komt neer op minimaal veertig keer tussen 30 maart en 7 juli. Heb je dit behaald? Dan ontvang je een lotnummer en maak je kans op de prijzen. 


Hoe meld ik me aan?

Alle leden van 18 jaar en ouder doen automatisch mee met de 100 Days Summer Challenge. Je hoeft je dus - in tegenstelling tot voorgaande jaren - niet aan te melden.  


Wanneer moet ik sporten?

Je kunt van maandag t/m zondag komen sporten op de club. De dagen en tijden mag je zelf invullen. We houden je aantal keer sporten bij door middel van je check-ins op de club. 


Hoe oud moet ik zijn om mee te doen?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te doen. 


Hoe maak ik kans op prijzen?

Onder alle deelnemers die de challenge hebben behaald, verloten we de prijzen. Je krijgt in dat geval een lotnummer en maakt kans. Het lotnummer wordt verstuurd naar het e-mail adres wat bij ons bekend is. Zorg dus dat je deze doorgeeft bij de receptie van jouw club. Bekijk alle prijzen hier


Kan ik zien hoe vaak ik ben geweest?

Het is niet mogelijk om (online) een tussenstand te zien. Wel sturen we regelmatig een tussenstand naar je per mail. Zorg dus dat van ieder familielid een individueel e-mailadres bekend is op de club. Tussendoor benieuwd hoevaak je bent geweest? Vraag het bij de receptie. 


Hoe weet ik of ik de Challenge heb behaald?

Aan het eind van de Challenge krijgen alle deelnemers een mail met de uitslag of je de Challenge hebt behaald of niet. Zorg dus dat je e-mail bekend bij ons is. Krijg je de nieuwsbrieven? Dan hebben wij jouw e-mail!


Mag ik meerdere keren per dag sporten?

Iedere check-in geldt als één keer sporten, dus je mag zeker meerdere keren per dag komen! 


Telt buiten trainen, zoals bootcamp, ook mee?

Alle trainingen die worden verzorgd door Club Pellikaan tellen mee. Vergeet je lidnummer niet door te geven aan de trainer, zodat ook die les wordt meegerekend.


Tellen mijn eigen sportmomenten buiten de club ook mee?

Trainingen die niet worden verzorgd door Club Pellikaan tellen niet mee. 


Wat als ik op vakantie ga?

Dan kun je ervoor kiezen om de andere weken vaker te komen sporten. De prijzen worden enkel verloot onder de deelnemers die de challenge hebben behaald, dus 40 keer in totaal zijn komen sporten. Fijne vakantie!


Wat als ik geblesseerd ben? 

Doe rustig aan, luister naar je lichaam en geef je blessures aan bij je fitcoach. In plaats van een training kan je ook een keer kiezen voor een rustige les yoga of meditatie. 


Wat als ik train bij twee clubs? 

Laat dit ons weten via info@clubpellikaan.nl, dan zorgen wij dat je bij beide clubs bent aangemeld voor de challenge.