Contact Lid worden
Padel in Tilburg

Padel in Tilburg

Padel spelen in Tilburg

Op onze club in Tilburg speel je padel op de indoor padelbanen. Padel is dé sport van dit moment in een speciale padelkooi. Word lid van Club Pellikaan Tilburg en speel het hele jaar onbeperkt padel.

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

indoor padelbanen in Tilburg

Kom bij Club Pellikaan Tilburg padel spelen! Uniek in Tilburg zijn onze indoor padelbanen. Je kunt daarop het hele jaar padel spelen. Je speelt padel normaal met vier personen, maar in Tilburg hebben we ook een baan waar je met twee personen padel kunt spelen. 

We hebben onlangs extra indoor padelbanen gerealiseerd, waardoor je kunt spelen op maar liefst acht indoor padelbanen.

Wil je soms buiten padellen? Kies dan voor een combi lidmaatschap met onze club in Goirle. 

indoor padelbanen in Tilburg

Padel training Tilburg

Als clublid kun je binnen padellen bij Club Pellikaan Tilburg. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak spelen als je wilt. Ben je nog niet bekend met padel? Geen probleem! Padellessen in Tilburg volg je bij ons via BOB Tennis, Padel & Club Services

Heb je kinderen? Dan passen wij op hen in de kidsclub. Na afloop ga je extra relaxed naar huis omdat je nog lekker de sauna in bent gedoken!

Padel training Tilburg

PADEL SPEELMAATJE ZOEKEN IN TILBURG? 

Al ervaring met padel maar wil je graag nieuwe mensen ontmoeten in Tilburg om tegen te padellen? Meld je dan aan voor de clubladder van Sportconnexions of voor één van onze padel whatsappgroepen

Ontmoet op deze manier nieuwe tegenstanders tijdens het padellen bij Club Pellikaan Tilburg.

KOM PADELLEN IN TILBURG

Bij Club Pellikaan Tilburg vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis en van hot yoga tot boksen. In de tussentijd kunnen de kids lekker uitrazen in de kidsclub, hebben wij personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud! Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan Tilburg. 

Bekijk voor meer informatie over andere racketsporten:

Teaser

LETS PLAY PADEL!

WORD LID

Adres

Rueckertbaan 219
5042 AE Tilburg
013-463 4746

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Tilburg