Contact Lid worden
Padel in Tilburg

Padel in Tilburg

Club Pellikaan Tilburg

Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld in een speciale padelkooi. Op onze club in Tilburg staan de eerste indoor padelbanen van Zuid Nederland. Dat betekent dat je het hele jaar padel kunt spelen!

  • Onbeperkt padel met een lidmaatschap
  • Ook gebruik van andere faciliteiten naast padel
  • Padelbanen alleen bij Club Pellikaan Tilburg

Wat is padel?

Padel groeit snel aan populariteit in Nederland. Je speelt het op een rechthoekig veld, omringd door wanden. Deze wanden zijn onderdeel van het spel, waardoor het dynamischer en tactischer is dan tennis. Padel wordt meestal gespeeld door vier personen, 2 tegen 2. Op de indoor padelbaan in Tilburg staat daarnaast ook een baan waar je met zijn tweeën kunt spelen: 1 tegen 1. Uniek in Nederland!

Wat is padel?

Voor wie is padel?

Padel is een sport voor alle leeftijden, ongeacht fysiek of technisch niveau. Net als bij tennis en squash is het sociale aspect belangrijk. De puntentelling is gelijk aan die van tennis, dus gemakkelijk te leren als je al ervaring hebt met deze racketsport. De uitgebreide spelregels vind je bij de padelbaan. Wil je padel leren, dan kun je terecht bij BOB Tennis, Padel & Club Services (Bob Bergmans: 06 23 81 88 89).

Voor wie is padel?
Teaser

Bekijk ook: tennis

Lees meer