Contact Lid worden
Yoga in Amersfoort

Yoga in Amersfoort

Yogalessen Amersfoort

Yoga helpt je om je lichaam sterker te maken en je gedachten tot rust te brengen. In Amersfoort kun je meedoen met diverse soorten lessen zoals hot yoga, yin yoga, hatha yoga en ashtanga yoga.

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Yogalessen in Amersfoort

In onze yoga studio in Amersfoort geven we zowel gewone als hot yogalessen. Yoga is voor iedereen, met of zonder ervaring. Je past de les aan op je eigen niveau, waardoor je op ieder moment kunt instromen. Onze yogadocenten zijn gecertificeerd en weten precies hoe ze het beste uit jouw yoga ervaring kunnen halen. 

Je schrijft je van tevoren in voor de yoga via de Club Pellikaan booking app. Daardoor heb je altijd genoeg ruimte voor je oefeningen. Benieuwd naar de verschillende lessen in Amersfoort? Bekijk het rooster en informeer naar de mogelijkheden voor een proefles.

Yin yoga in Amersfoort

Yin yoga is een populaire yogales in Amersfoort. Bij yin yoga hou je de houdingen voor een langere tijd vast. Hiermee versterk én versoepel je je bindweefsel en gewrichten. De houdingen worden liggend of zittend uitgevoerd. Het is ook een fijne les als je last hebt van blessures of (lage) rugklachten. 

Je doet deze yogales op je eigen niveau, dus je kunt op elk moment instromen. Naast yin yoga kun je ook meedoen met lessen als ashtanga yoga en vinyasa yoga. 

Hot yoga in Amersfoort

Breng je yogales naar een hoger niveau in onze hot yoga studio in Amersfoort. Deze bikram yoga-achtige lessen doe je in een infrarood verwarmde zaal. Door de warmte haal je meer uit je lichaam. Spieren worden soepel, je komt tot rust en de hitte ontgift je lichaam. 

Heb je kinderen, dan passen wij op hen in de kidsclub zodat je even ultiem kunt ontspannen. Na de yoga relax je nog even in de wellness. Of kies voor een goede kop koffie of smoothie in The Coffee Club.

Hot yoga in Amersfoort

Waarom yoga bij Club Pellikaan?

Bij Club Pellikaan krijg je alles onder één dak voor een vaste maandprijs. Naast onbeperkte yogalessen kun je meedoen met vele andere groepslessen. Ook fitness, padel, squash, tennis, zwembad en wellness zijn inclusief bij je lidmaatschap. 

Meer weten over lid worden en tarieven? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een persoonlijk aanbod!

Teaser

Begin met yoga

Word lid

Adres

De Brand 5
3823 LE Amersfoort
033-456 2982

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Amersfoort