Contact Lid worden
Yoga in Apeldoorn

Yoga in Apeldoorn

Yogalessen Apeldoorn

Kom helemaal tot rust met de yogalessen in Apeldoorn. Yoga helpt je om je lichaam sterker te maken en je gedachten tot rust te brengen. Je kunt meedoen met diverse lessen zoals hot yoga, hatha yoga en flow yoga.

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Yogalessen in Apeldoorn

Yoga is een onderdeel van het groepslessen rooster in Apeldoorn. Je kunt meedoen met diverse soorten yogalessen of Pilates onder leiding van onze gecertificeerde instructeurs. Yoga is voor iedereen, met of zonder ervaring. 

Ben je lid van de club, dan schrijf je je in voor de yogalessen via de Club Pellikaan booking app. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje. Bekijk het rooster voor onze yogalessen in Apeldoorn. Wil je eerst vrijblijvend kijken of yoga iets voor jou is? Informeer naar de mogelijkheden voor een proefles. 

Hatha yoga in Apeldoorn

Een van de populairste yogalessen in Apeldoorn is hatha yoga. Hatha yoga is een oude yogastijl en veel yogastijlen zijn afgeleid van deze yogastijl. Deze yogales maakt je soepeler, leert je met stress omgaan en zorgt dat je meer in balans bent, waardoor je je meer ontspannen voelt.

Hot yoga in Apeldoorn

Breng je yogales naar een hoger niveau in de hot yoga studio van Apeldoorn. Je doet hier de yogales in een zaal van ongeveer 40 graden. Bij deze yogavorm voeren we een reeks asana's in vaste volgorde achter elkaar uit. Je haalt meer uit je lichaam door de warmte. 

Hot yoga in Apeldoorn

Waarom yoga bij Club Pellikaan?

Bij Club Pellikaan krijg je alles onder één dak voor een vaste maandprijs. Naast onbeperkte yogalessen kun je meedoen met vele andere groepslessen. Ook fitness, padel, squashzwembad en wellness zijn inclusief bij je lidmaatschap. 

Meer weten over lid worden en tarieven? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een persoonlijk aanbod!

Teaser

Begin met yoga

Word lid

Adres

Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn
055-355 5605

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Apeldoorn