Contact Lid worden
Yoga in Breda

Yoga in Breda

Yoga in Breda

We worden steeds drukker, maar hoe blijf je in balans? Yoga is ideaal voor het vinden rust en ontspanning. Zoek de juiste verbinding tussen lichaam en geest met behulp van onze vele yogalessen!

  • Onbeperkt yogalessen bij lidmaatschap
  • Les van de beste docenten
  • Na de les nog even ontspannen in de wellness

Waarom yoga bij Club Pellikaan Breda?

Yoga is momenteel ontzettend populair, maar waarom zou je kiezen voor Club Pellikaan Breda? Op de club hebben we naast onze groepslessen, een breed scala aan andere faciliteiten. Je kunt na je yogales nog even extra ontspannen in onze wellness: sauna, bubbelbad of zwembad. Daarna sluit je af met een koffietje, smoothie of een lunch in onze Coffee Club. 

Heb je kids? Breng ze naar onze kidsclub, waarbij jij kunt genieten van jouw me-time moment en zij een speeluurtje extra hebben onder het toezicht van onze ervaren leidsters. 

Waarom yoga bij Club Pellikaan Breda?

Eerste keer yoga?

Leuk! Wij geven je wat praktische tips:

1. Benodigdheden
  • Draag comfortabele kleding
  • Kom op blote voeten of sokken
  • Zorg voor een grote handdoek en water
  • Er is voor iedereen een yogamatje beschikbaar, maar neem er vooral een zelf mee als je dat fijner vindt.
2. Open mindset

Iedereen die yoga beoefent is ooit een keer begonnen met zijn of haar eerste les, waarbij de oefeningen en termen nieuw zijn. De ultieme tip hierbij is: een ‘open mindset’. Heb geen verwachtingen van jezelf. Lukt het wel, super mooi. Lukt het niet? Ook helemaal goed. Het belangrijkste is dat je blijft luisteren naar je eigen lichaam en geest.

3. Probeer verschillende vormen

Er zijn ontzettend veel yogastijlen en niet elke stijl zal bij je passen of zal je prettig vinden om te beoefenen. Probeer daarom verschillende lessen en kies jouw ideale yogavorm(en).

4. Aanmelden

Zorg dat je jezelf op tijd aanmeldt via onze booking app, zodat er een plek in de les voor je is gereserveerd.

Welke yogavorm past bij jou?

Yoga is een sport voor iedereen. Er is voor ieder wat wils, omdat er ontzettend veel vormen bestaan. Wij lichten een paar lessen uit die op Club Pellikaan Breda worden gegeven:

Hot Yoga

bla bla bla

Hot Yoga

Yoga Flow

bla bla bla

Yoga Flow

Yin Yoga

bla bla bla

Yin Yoga
Teaser

Bekijk het volledige rooster

Rooster Breda