Contact Lid worden
Yoga in Goirle

Yoga in Goirle

Yoga in Goirle

Op zoek naar een sportschool en yogastudio in één? Kies voor een lidmaatschap bij Club Pellikaan Goirle. Als lid van de club kun je onbeperkt meedoen met diverse yogalessen, van hot yoga tot yin yoga.

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Yogalessen in Goirle

Of je nu houdt van krachtige yogalessen of juist meer spiritualiteit zoekt: op de club in Goirle kun je kiezen voor een yogales die bij jou past. Heb je kinderen, dan passen onze ervaren kinderleidsters op hen in de kidsclub. Dan kun jij even ultiem genieten van een uurtje me-time. 

Maak je yogabeleving compleet met een bezoekje aan de wellness of een kop muntthee in The Coffee Club na afloop. Je komt als herboren naar buiten!

Yogalessen in Goirle

Yin yoga in Goirle


Ben je nog niet heel bekend met yoga? Dan is yin yoga in Goirle een mooie yogales om mee te starten. De poses zijn niet heel ingewikkeld en worden veelal zittend of liggend uitgevoerd. Ook bij blessures aan de rug of nek is dit een fijne yogales. 

Hot yoga in Goirle

Yoga in een infrarood verwarmde zaal van ongeveer 35 graden: dat is hot yoga in Goirle. Door de warmte haal je nog meer uit je lichaam en de yoga poses. Het verbetert je doorbloeding en voelt je helemaal ontspannen na de yogales. 

Teaser

Word lid en begin met yoga

Word lid

Adres

De Tolstaak 1
5051 NX Goirle
013-534 9050

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Goirle