Contact Lid worden
zwemles in Tilburg

zwemles in Tilburg

Zwemschool Tilburg

Leer veilig en met veel plezier zwemmen met zwemles in Tilburg. Vanaf vier of vijf jaar kun je starten met zwemles. Nog niet oud genoeg? Doe dan mee met babyzwemmen of peuter zwemles in Tilburg.

Zwemmen in Tilburg

In Tilburg zwemmen kinderen volgens de EasySwim methode. Hierbij krijgen ze uiteindelijk één zwemdiploma dat gelijk staat aan het A, B en C diploma. Zo weet je zeker dat jouw kind zich uitstekend kan redden in het water! Met het speciale zwemvest gaan de kinderen al vanaf de eerste zwemles het diepe in. Naast de gewone school- en rugslag, werken we met leuke situaties zoals zwemmen door een wak en schatkisten opduiken. Met deze speelse manier van leren wordt zwemles een feestje voor de kinderen!

Zwemmen in Tilburg

Babyzwemmen Tilburg

Nog te jong voor zwemles? Doe dan samen met je kindje mee met babyzwemmen. Dit versterkt de band, is goed voor de ontwikkeling en is de ideale voorbereiding op latere zwemlessen. De babyzwemmen lessen zijn voor kids tot 3 jaar. Vanaf 2022 wordt deze les aangeboden in cursusvorm op woensdagochtend. Vanaf drie jaar stromen de kids door naar peutersurvival, waarbij peuters zich leren redden na een val in het water. Ze doen dit door zelfstandig naar de rug te draaien en naar de kant te zwemmen of te wachten tot dat er hulp komt. 


Privé zwemles in Tilburg

De groepjes in onze reguliere zwemles zijn relatief klein, met maximaal zes kindjes. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van ieder kind. Denk je toch dat privé zwemles beter is, omdat je kindje bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, autisme of ADHD heeft? Of ben je volwassen zonder zwemdiploma en wil je alsnog zwemles volgen, waardoor je ook op latere leeftijd veilig bent in het water? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 


Tarieven zwemles Tilburg

Zwemles in Tilburg is op alle dagen van de week mogelijk, met uitzondering van zondag. Een zwemles duurt 45 minuten en je betaalt 69 euro per maand. Er is momenteel een wachtlijst van ongeveer vier maanden. Je hoeft géén lid te zijn van de club om zwemles te volgen bij Club Pellikaan. De uitgebreide tarieven van zwemles vind je via onderstaande button. Je kunt je daar ook direct aanmelden. 

Zwemles bij Club Pellikaan

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. In The Coffee Club kun je ontspannen met een tijdschrift, gezond lunchen of een goede kop koffie drinken tijdens de zwemles. Ben je zelf lid van de club? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwemles te sporten of te relaxen in de sauna. Broertjes en zusjes kunnen ondertussen spelen in de kidsclub. 

Zwemles bij Club Pellikaan
Teaser

Beginnen met zwemles in Tilburg?

Tarieven