Contact Lid worden

zwemles in Tilburg

Zwemschool Tilburg

Leer veilig en met veel plezier zwemmen met zwemles in Tilburg. Vanaf vier jaar kun je starten met zwemles. Nog niet oud genoeg? Doe dan mee met peuter zwemles in Tilburg.

zwemles in Tilburg

In Tilburg zwemmen kinderen volgens de EasySwim methode. Hierbij krijgen ze uiteindelijk één zwemdiploma dat gelijk staat aan het A, B en C diploma. Zo weet je zeker dat jouw kind zich uitstekend kan redden in het water! Met het speciale zwemvest gaan de kinderen al vanaf de eerste zwemles het diepe in. Naast de gewone school- en rugslag, werken we met leuke situaties zoals zwemmen door een wak en schatkisten opduiken. Met deze speelse manier van leren wordt zwemles een feestje voor de kinderen! Doordat we werken met kleine groepjes van maximaal acht kindjes, is er veel persoonlijke aandacht.

zwemles  in Tilburg

ABC in één keer

Bij Club Pellikaan Tilburg ontvang je na het afronden van je zwemlessen het EasySwim Diploma. Dit internationaal erkende diploma sluit naadloos aan op de unieke zwemmethode van Ezzy's en combineert zwemveiligheid met zwemplezier.

• Een leuk en uitdagend ABC zwemdiploma in één
• Negen herkenbare praktijksituaties
• Op een veilige manier leren zwemmen
• Meer zwemplezier!

Kleine groepjes

Bij Club Pellikaan volgen kinderen zwemles in groepjes van maximaal 9 kindjes. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en veiligheid in het water, terwijl kinderen leren zwemmen en plezier hebben met hun leeftijdsgenootjes!

Tarieven zwemles Tilburg

Zwemles in Tilburg is op alle dagen van de week mogelijk, met uitzondering van zondag. Een zwemles duurt 45 minuten en je betaalt 78 euro per maand. Je hoeft géén lid te zijn van de club om zwemles te volgen bij Club Pellikaan. De uitgebreide tarieven van zwemles vind je via onderstaande button. Je kunt je daar ook direct aanmelden. Momenteel is er een wachtlijst van ongeveer vier maanden.

Inschrijven zwemles

Privé zwemles in Tilburg

De groepjes in onze reguliere zwemles zijn relatief klein. Denk je toch dat privé zwemles beter is, omdat je kindje bijvoorbeeld een autisme, ADHD of een andere beperking heeft? Neem dan contact op om de mogelijkheden van 1-op-1 zwemles te bespreken. 

Peuterzwemmen Tilburg

Nog te jong voor zwemles? Dan is er vanaf drie jaar peutersurvival, waarbij peuters zich leren redden na een val in het water. Ze doen dit door zelfstandig naar de rug te draaien en naar de kant te zwemmen of te wachten tot dat er hulp komt. De perfecte voorbereiding op zwemles!

Inschrijven peutersurvival

Zwemles voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te leren. Wil je als volwassene graag leren zwemmen? Je leert het bij Club Pellikaan. Elke donderdag van 18.15 uur tot 19.00 uur hebben wij een speciaal uur voor volwassenen. Ook voor niet-leden. Kosten zijn 78 euro per maand.

INSCHRIJVEN volwassenen

Zwemles bij Club Pellikaan

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. In The Coffee Club kun je ontspannen met een tijdschrift, gezond lunchen of een goede kop koffie drinken tijdens de zwemles. Je hoeft niet lid te zijn om zwemles te volgen. Ben je wel lid van de club? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwemles lekker te sporten. Broertjes en zusjes kunnen dan spelen in de kidsclub. 

Aanmelden

Meld je direct aan voor zwemles in Tilburg:

Aanmelden