Contact Lid worden

club pellikaan outdoor

Juist nu is het belangrijker dan ooit om fit te blijven. In de coronaperiode werken we daarom met een outdoor programma op het terrein van de club. Groepslessen, fitnessen en tennissen is buiten weer mogelijk.

Be fit. Stay strong.

Sportscholen blijven voorlopig dicht tot 1 juli. Maar dat betekent niet dat wij stil blijven zitten. Een goed immuunsysteem is - zeker nu - belangrijk en sporten helpt daarbij. Wij hebben het buitenterrein daarom omgetoverd in een outdoor trainingsarea. Met fitness, groepslessen, yoga en tennis. We hebben overkappingen geplaatst, zodat we ook met regen kunnen trainen. 

programma per club

Wanneer je lid bent van de club kun je buiten fitnessen, meedoen met groepslessen en tennissen. Naast buiten sporten is het ook weer mogelijk om te zwemmen. Bekijk het programma per club hier. Vul dit naar wens aan met ons Home Sweat Home aanbod. Ook zelf weer aan de slag? Word nu lid en sport de eerste maand gratis*.

programma per club

*Bij een 12 of 24 maanden lidmaatschap. Je krijgt de eerste maand cadeau en betaalt daarna nog 12 of 24 maanden lidmaatschap. 

Teaser

Veiligheid tijdens het trainen

Bekijk de tijdelijke regels