Contact Lid worden

Family Club

Living The Good Life

Club Pellikaan is een sportschool voor het hele gezin. Terwijl jij even tijd voor jezelf neemt in de fitness of tijdens een groepsles, spelen je kinderen in onze Kidsclub kinderopvang.

Sporten met begeleiding

Fitte ouders hebben meer energie. Probeer tijd te vinden in je drukke agenda om regelmatig te bewegen. Heb je meteen een momentje voor jezelf. Je krijgt hulp van een fitcoach om je doelen te bereiken. 

Sporten met begeleiding

Sportschool met kinderopvang

Terwijl jij sport en ontspant, passen onze kinderleidsters op jouw kleintjes in onze kinderopvang*. In de Kidsclub kunnen kinderen zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak.

Sportschool met kinderopvang

Kidslessen en zwemles

Club Pellikaan is een sportclub voor het hele gezin. Kinderen doen mee met kids sporten of leren zwemmen bij zwemles*. Na het sporten blijf je nog even voor een healthy lunch in de kindvriendelijke Coffee Club. 

Kidslessen en zwemles

*Club Pellikaan Almere heeft geen sauna en zwembad. 

"Ik kwam 15 kilo aan ná de bevalling."​

We interviewden verschillende moeders met hun verhaal. Hoe houden zij het sporten vol naast hun drukke leven als moeder? Waren ze snel weer in shape na de bevalling, of duurde het even voor ze hun oude lichaam terug hadden? Je leest het in onze Moving Moms verhalen.

"Ik kwam 15 kilo aan ná de bevalling."​

Contact