Contact Lid worden

Krijg de eerste maand cadeau

Be Fit. Stay Strong.

Werk aan je weerstand bij Club Pellikaan. Maak je doelen waar en begin met sporten. Je krijgt de eerste maand cadeau bij een lidmaatschap.

UPDATE: Club Pellikaan is gesloten t/m 2 maart i.v.m. de lockdown. 

Sport om fit te blijven

Coronakilo's verliezen of werken aan je weerstand? Onze fitcoaches staan klaar om je te helpen, uiteraard met anderhalve meter afstand. We hebben maatregelen genomen om sporten veilig én leuk te houden. 

Sport om fit te blijven

Sporten met kinderopvang

Terwijl jij sport en ontspant, passen onze kinderleidsters op jouw kleintjes in onze kinderopvang. In de Kidsclub kunnen kinderen zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak.

Sporten met kinderopvang

Living the good life

Neem een duik in het zwembad en relax in het bubbelbad, de sauna of het stoombad (niet in Almere). Blijf daarna nog even wat drinken in The Coffee Club. Je voelt je helemaal opgeladen na je bezoek!

Living the good life

Veilig sporten

We hebben maatregelen genomen om sporten in de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt het bezoek gereserveerd via de Club Pellikaan Booking app. Daarmee zorgen we voor een veilige doorstroom en voldoende afstand in de club. Ook besteden we in deze periode nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. 

Veilig sporten
Teaser

Coronakilo's? Zo kom je er vanaf.

Lees blog

Zo bleven zij fit tijdens de lockdown en daarna

Bekijk de persoonlijke verhalen van ondernemer Chris Klomp, actief lid Ingrid en actrice Tanja Jess:

Join the club

Wil je meer weten over de actie, de tarieven of de veiligheidsregels? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. De club is nu gesloten, je kunt na de lockdown starten.

Contact