Contact Lid worden
Squash in Goirle

Squash in Goirle

Squash bij Club Pellikaan Goirle

Bij Club Pellikaan Goirle kun je terecht voor de leukste en meest uitdagende squashpartijen. Onze indoor squashbanen bieden de ideale omgeving om jouw squash skills naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginnende of ervaren squasher bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek nu waarom squashen bij Club Pellikaan Goirle zo populair is!

  • Racketverhuur mogelijk
  • Squashladder (competitie)
  • Speel onbeperkt squash
  • Wellness na het sporten

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Squashbaan reserveren 

Bij Club Pellikaan Goirle kun je het hele jaar door indoor squashen op één van onze twee squashbanen. Onze indoor squashbanen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden alle faciliteiten die je nodig hebt voor een uitdagende squashpartij. 

Bovendien kun je bij ons ook terecht voor de huur van squashrackets, zodat je altijd over het juiste materiaal beschikt. 

Het reserveren van een squashbaan is heel eenvoudig: als lid kun je via onze booking app snel een baan reserveren op het moment dat het jou uitkomt. Zo kun je squashen wanneer je wilt!

Adres

De Tolstaak 1
5051 NX, Goirle
013 534 9050

Bekijk kaart

Waarom squashen bij Club Pellikaan? 

Bij Club Pellikaan Goirle kun je indoor squashen op onze professionele squashbanen. Als lid kun je eenvoudig en snel een baan reserveren via onze handige booking app. En als je geen eigen squashracket hebt, kun je deze ook bij ons huren. 

Maar dat is niet alles! Bij Club Pellikaan kun je niet alleen squashen, maar ook gebruikmaken van diverse andere faciliteiten, zoals fitness, groepslessen en wellness. 

Bovendien hebben we zelfs padel- en tennisbanen. Dit maakt Club Pellikaan de perfecte plek voor een actieve dag vol sport en beweging. Schrijf je nu in met het hele gezin en ontdek waarom Club Pellikaan dé sportschool in Goirle is. En vergeet niet om ook eens onze andere sporten te proberen: padel in Goirle en tennis in Goirle.

Teaser

Benieuwd naar onze squashbanen?

Word lid!

Word lid van Club Pellikaan Goirle