Contact Lid worden
Yoga in Tilburg

Yoga in Tilburg

Yogalessen Tilburg

Van power yoga tot yin yoga: kom tot rust tijdens één van de vele yogalessen in Tilburg. Maak je lichaam sterk en je gedachten rustig. Yoga in Tilburg zit inbegrepen bij het lidmaatschap.

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Yogalessen in Tilburg

In Tilburg hebben we een uitgebreid aanbod van yogalessen. Van power yoga voor sterkere spieren tot yin yoga voor meer rust. Je hebt geen ervaring met yoga nodig om te starten. Onze gecertificeerde instructeurs staan klaar om je te helpen tijdens je (eerste) yogales. 

Als lid van de club kun je onbeperkt meedoen met alle groepslessen en yogalessen. Je reserveert gemakkelijk een les via de booking app. Zo ben je altijd verzekerd van een plek in de yogales. Eerst proberen? Informeer naar de mogelijkheden van een proefles.

Yin yoga in Tilburg

Een toegankelijke yogales voor beginners is yin yoga. Deze vorm van yoga richt zich op het versoepelen van bindweefsel en spieren. De oefeningen doe je veelal zittend of liggend. De yogaposes zijn relatief makkelijk en goed te volgen als je nog niet zo vaak yoga hebt gedaan. 

Hot yoga in Tilburg

De hot yoga studio verwarmen we tot ongeveer 35 graden tijdens hot yoga. Door de warmte haal je nog meer uit je lichaam. Je spieren worden warm en soepel, waardoor het uitvoeren van de oefeningen makkelijker kan voelen. De warmte laat je daarnaast heerlijk ontspannen. Je bent helemaal opgeladen na deze hot yoga les in Tilburg!

Hot yoga in Tilburg

Waarom yoga bij Club Pellikaan?

Bij Club Pellikaan krijg je alles onder één dak voor een vaste maandprijs. Naast onbeperkte yogalessen kun je meedoen met vele andere groepslessen. Ook fitness, padel, squash, tennis, zwembad en wellness zijn inclusief bij je lidmaatschap. 

Meer weten over lid worden en tarieven? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een persoonlijk aanbod!

Teaser

Begin met yoga

Word lid

Adres

Rueckertbaan 219
5042 AE Tilburg
013-463 4746

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Tilburg