Contact Lid worden

4 redenen waarom je morgen nog een virtuele les moet volgen

Volg je graag een groepsles zoals BODYPUMP of LES MILLS CORE? Probeer dan eens de virtuele versies. Dan bedoelen we niet via YouTube of een ander online kanaal, maar een virtuele les bij ons op de club. Wij vertellen je waarom!

De keuze is reuze

Een heel groot voordeel: virtuele lessen worden veel vaker op één dag aangeboden. Ook op rustige momenten, waarvoor er normaal geen instructeur ingeroosterd wordt. Bijvoorbeeld rond 13.00 uur of 16.00 uur. Ook varieert de duur van bepaalde lessen. Zo is er bijvoorbeeld een BODYPUMP van een uur, maar ook een van drie kwartier.

Personal space 

Dit gaat uiteraard niet over de intensiteit van de workout, maar over het aantal deelnemers. virtuele lessen moeten nog door veel mensen ontdekt worden, dus je hebt juist nu nog extra veel personal space. En dat is zeker in deze tijd erg fijn! En stel dat je er toevallig in je eentje staat, dan heb je alsnog niet het gevoel dat je er letterlijk alleen voor staat. De opnames zijn namelijk gemaakt met publiek. Zij doen ook fanatiek mee met de les!

Point of view

De virtuele lessen zijn van Les Mills en zijn exact dezelfde releases zoals de live lessen van dit moment. Het fijne van virtuele lessen: de trainers worden vanuit verschillende hoeken gefilmd, waardoor je nog beter kunt zien hoe de oefeningen worden uitgevoerd. En sommige lessen zijn opgenomen middenin de natuur, wat zorgt voor een adembenemend uitzicht.

Sjoemelen

We hopen natuurlijk dat je tijdens de les 100% geeft, zodat je alles eruit haalt. Maar soms is het even teveel en moet je wat extra rust pakken. De sociale druk voel je nu minder, want er zijn veel minder ogen op je gericht en de virtuele instructeurs zullen het ook niet doorhebben. ;) Het is daardoor makkelijker om een korte pauze in te lassen.


Wil je een virtuele les volgen? Boek deze dan vooraf via de Booking app. Nog geen lid? Vraag hier een rondleiding aan!