Contact Lid worden

In deze kleding wil je wel sporten

Extra motivatie nodig om te trainen? Leuke sportkleding kan je hierbij helpen. Naast motivatie geeft mooie sportkleding je ook een 'confident boost'. Hierbij een aantal toffe merken op een rij. Shoppen maar!

Never Fully Dressed
women only

Er zijn er steeds meer merken die sportkleding uitbrengen, die oorspronkelijk geen sportmerk zijn. Zo ook Never Fully Dressed. Wanneer je deze sportsetjes ziet wil je meteen de ring in en zweten totdat je erbij neervalt. De patronen, kleuren combinaties, je voelt je fashionable en sporty spice tegelijk. Wat wil je nog meer? Naast sportkleding maken zij ook heel inspirerende styling tutorials van hun alle dagelijkse kleding!

Hey Honey
women only

Vind jij de collectie van Never Fully Dressed nog iets te saai en ben je op zoek naar meer kleur. Dan zit je bij dit Duitse merk goed. Ontworpen en gemaakt met liefde.

Under Amour
for both

Under Amour maakt jou beter! Dat is hun belofte. Het is ooit begonnen met één shirt. Die was zo populair, dat sporters niet meer zonder konden. Nu een hele collectie verder. Zij inspireren met functionele oplossingen waarvan je nooit wist dat je ze nodig had, maar waar je niet meer zonder kunt als je ze eenmaal hebt ontdekt.

Fabletics
women only

‘Live your passion’ is de mantra die Fabletics elke dag omarmt. Co-founder Kate Hudson (actrice, fashionista en moeder van twee) is o.a. verantwoordelijk voor deze comfy sportswear. Ben je nog zoekende naar een stijl die bij jou past? Fabletics heeft een stijl quiz!

Dire sports
for both

Dire sports bestaat nog niet heel lang, maar is nu al geliefd. Hun grote inspiratiebron is de reuzenwolf uit de wildernis. Groot en sterk, een winnaar. Voor iedereen die houdt van het dragen van sportieve kleding.

Barbell Rocker 
only men

Dit Duitse merk richt zich op crossfit, gewichtheffen en bodybuilden. Van rebelse t-shirts tot sokken, zij hebben alles in hun collectie. Grijp je kans want ze hebben een actie, gratis verzendkosten!

Outfit gescoord? Tijd om te trainen. Ben je nog niet lid? Probeer dan een proeflesje uit op een club dicht bij jou in de buurt of vraag een rondleiding aan. Bekijk voor meer informatie onze faciliteiten per clublocatie: