Contact Lid worden

Moving Moms

Met kinderen ben je altijd in beweging. We interviewden Moving Moms met hun verhaal. In augustus, september en oktober delen we deze mooie, inspirerende verhalen van onze #movingmoms.

"Ik kwam 15 kilo aan ná de bevalling."

Eva is 34 jaar en moeder van Philijn (3) en Floris (bijna 9). Ze kwam ná de bevalling juist aan. "Waar de meesten afvallen van borstvoeding, ging ik juist de pakken muisjes helemaal leeg eten." 

26 jaar, in één jaar 2 kids en dan ook nog blijven sporten? 

Het lijkt onmogelijk, maar Manon vertelt in haar story hoe zij alle ballen hoog houdt. "Ik vond het in het begin heel lastig om de kids weg te brengen, maar ik miste ook dat momentje voor mezelf." 

"Ik was altijd heel sterk in mijn benen, maar als ik nu lunges doe lijk ik wel een shake-fabriek!"

Sharon Doorson is 31 jaar, artiest en kort geleden moeder geworden van Milaya. In september gaat ze weer het podium op: "De club speelt een hele speciale en belangrijke rol op dit moment. Het is echt onderdeel van mijn herstel. Ik vind het heerlijk om aan mijzelf te werken." Lees meer over Sharon haar zwangerschap en super snelle bevalling (30 minuten!). 

"Toen Julia net geboren was vond ik het moeilijk om de tijd te vinden om te sporten."

Jacqueline is 29 jaar, voormalig Miss Nederland, vriendin van ex-profvoetballer Derk Boerrigter en runt haar echopraktijk Baby Glimpse. Sinds een jaar is ze moeder van Julia. Lees hoe Jacqueline van het sporten zelfs haar quality time met het gezin heeft gemaakt. 

"Ik zit nog steeds 10 kilo onder mijn normale gewicht"

Bij Rowan gingen de zwangerschapskilo's er na de geboorte van Bobby heel snel af. "Ik was in totaal 18 kilo aangekomen, maar viel in de eerste week gelijk 15 kilo af! Nu zit ik nog steeds 10 kilo onder mijn oude gewicht, waar ik mij eigenlijk helemaal niet zo prettig bij voel." Lees meer typische momstruggles en tips van Rowan. 

Teaser

Lees alle verhalen