Contact Lid worden

Zwemles oud

Zwemles bij Club Pellikaan

Is je kind vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles. Bij Club Pellikaan leert jouw kind zwemmen, terwijl jij sport of een lekkere kop koffie drinkt in The Coffee Club. We werken met kleine groepjes.

  • Kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht
  • Snel beginnen door korte wachtlijst
  • Ouders relaxen tijdens zwemles in The Coffee Club

Kleine groepjes, veel aandacht

Ieder kind is uniek. Bij Club Pellikaan staat zwemles dan ook in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft niet lid te zijn van de club om zwemles te volgen. Wij werken met kleine groepjes en veel persoonlijke aandacht. Nog niet klaar voor zwemles? Doe dan mee met babyzwemmen of peuterzwemmen. Goed voor de band, contact met andere kindjes en meteen een goede voorbereiding op zwemles!

Momenteel is er een korte wachtlijst voor zwemles. 

Kleine groepjes, veel aandacht

Zwemschool Pellikaan

Op onze clubs in Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht* krijgen kinderen les van Zwemschool Pellikaan met de EasySwim-methode. Dat betekent dat zij direct het diepe ingaan met het speciale zwemvest. Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben en zich veilig voelen, zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Met onze enthousiaste begeleiders leren zij zwemmen aan de hand van negen praktijksituaties. Zo oefenen zij zich te redden na een val uit een boot of wanneer ze in een wak terecht komen. Uniek aan de EasySwim-methode is dat ze één zwemdiploma halen, wat gelijk staat aan A, B en C. Zo weten we zeker dat alle kinderen zich uitstekend kunnen redden in het water. Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.

* Zwemles in Amersfoort wordt gegeven door Get Flexible en in Apeldoorn door Zwemschool Dolfijn. Bekijk hun website voor meer informatie over zwemles in Amersfoort en Apeldoorn.

Van baby tot kleuter

Bij Club Pellikaan kun je als lid zonder extra kosten meedoen met babyzwemmen, dreumes- en peuterzwemmen. Op de clubs in Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht beginnen we daarna met zwemles vanaf 2,5 jaar. Tijdens Peutersurvival leren kinderen de basis van zwemles. Daardoor kunnen ze zich redden na een val in het water en hebben ze een voorsprong wanneer ze beginnen met de 'echte' zwemles. Er zijn mogelijkheden voor privéles en snelcursussen. 

Teaser

Beginnen met zwemles?

Klik hier