Contact Lid worden
Hot Yoga

Hot Yoga

Hot yoga bij Club Pellikaan

Breng je yoga workout naar een hoger niveau in onze hot yoga studio. Door de infrarood verwarmde zaal haal je meer uit je lichaam. Spieren worden soepel, je komt tot rust en de hitte ontgift je lichaam.

  • Onbeperkt hot yoga en andere yogalessen bij een lidmaatschap
  • Extra ontspannen: wij passen tijdens je les op de kinderen in onze kidsclub
  • Na de les nog even ontspannen in de wellness (m.u.v. Almere)

Waarom Hot Yoga?

Hot yoga zorgt - net als gewone yoga - voor een flexibel en sterk lichaam. Het is door de warmte iets intensiever dan een gewone yogales. Je lichaam ontgift, je concentratie gaat omhoog en je voelt je meer ontspannen. Ook is het goed voor je spieren en blessures. Je kunt hot yogalessen volgen op onze clublocaties:

Waarom Hot Yoga?

Wat heb je nodig?

Hot yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en je hoeft geen ervaring te hebben. Draag voor de ultieme hot yoga ervaring dry-fit sportkleding en vermijd wijde kleding van katoen. Drink voor en na de les veel water. Ben je zwanger? Overleg met een instructeur bij jou op de club en/of overleg met een arts. Niet lid en benieuwd of hot yoga iets voor jou is? Neem dan contact op met onze sportadviseurs en informeer naar de mogelijkheden voor een proefles.

Wat heb je nodig?

Hot yoga of Bikram Yoga?

Bikram is yoga is een vorm van hot yoga. Alleen docenten, die officieel gecertificeerd zijn door Bikram Choudhury, mogen die naam gebruiken. De Bikram serie bestaat uit 26 hatha houdingen en 2 ademhalingsoefeningen in een zaal van 40 graden. Op sommige clubs houden we deze originele vorm van Bikram Yoga aan. Op andere clubs geven wij hot yoga met een temperatuur van 35 tot 40 graden. Check op jouw club welke vorm er van hot yoga wordt aangehouden.

Teaser

Bekijk ook: pilates

Lees meer

Rondleiding

Vraag een rondleiding aan

Met het invullen van je gegevens geef je toestemming om deze te gebruiken om je een persoonlijke aanbieding te doen via telefoon of e-mail.