Contact Lid worden
Padel in Almere

Padel in Almere

Nieuw op de club

Nieuw in Almere: padel. De populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. Word lid van de club en speel onbeperkt padel!

Padel spelen in Almere

Vanaf nu kun je buiten padellen bij Club Pellikaan Almere. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak spelen als je wilt. Sla een balletje met een vriend(in) en doe aansluitend mee met een yogalesje. Heb je kinderen? Dan passen wij op hen in de kidsclub. Na afloop doe je nog gezellig een hapje en drankje in onze Coffee Club. 

Voor wie is padel?

The Fastest Growing Sport You've Never Heard Of. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Voor alle leeftijden, ongeacht fysiek of technisch niveau. De puntentelling is gelijk aan die van tennis. Dit is gemakkelijk als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook als je dit niet hebt kun je dit gemakkelijk leren. De uitgebreide spelregels vind je bij de padelbaan. Het is ook mogelijk om padelles te volgen via TennisCollege Flevoland. Klik hier voor meer informatie. 

Voor wie is padel?

PADEL SPEELMAATJE ZOEKEN? 

Zoek je nog iemand om padel mee te spelen? Meld je dan aan voor de clubladder in Almere. Hier vind je speelmaatjes op jouw niveau, waarmee je elke twee weken een wedstrijd kunt spelen. 

Are you ready?

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis en van BODYPUMP tot boksen. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Nieuw in Almere: The Field

The Field