Contact Lid worden
Toezichthouder zwembad Tilburg

Toezichthouder zwembad Tilburg

Het zwembad en de wellness zijn dé plek om te relaxen na je workout. Om te zorgen dat iedereen optimaal kan ontspannen en zich daarbij aan de regels houdt, zoeken wij een vriendelijke, 'streng maar rechtvaardige' toezichthouder voor een paar uurtjes in de week.

Deze functie is parttime (6 uur p/w). We zoeken iemand die op verschillende uren in de week toezicht houdt in het zwembad en de wellness. Het gaat hierbij vooral om doordeweekse avonden. De dagen en uren zijn altijd in overleg: je werkt dus wanneer het jou uitkomt!

 

Wat doe je?

Je houdt regelmatig toezicht in het zwembad om te zorgen dat de regels worden nageleefd. Denk hierbij aan telefoongebruik in de wellness: dit is niet toegestaan. Zie je iemand met een telefoon? Met jouw charme en overtuigingskracht zorg je ervoor dat deze wordt opgeborgen in de locker. Met als gevolg een prettige wellness beleving voor alle leden!

 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een zwemdiploma.
  • Mooi meegenomen: een diploma zwemmend redden & EHBO.
  • Je bent sportief, stressbestendig, zelfverzekerd, service gericht en communicatief vaardig. Verder ben je uiteraard een echte gastvrouw of gastheer.
  • Je bent flexibel beschikbaar: de ene week op maandagavond en donderdagavond, de andere week een zaterdagmiddag. Dagen en tijden altijd in overleg. 
  • Je straalt senioriteit en gezag uit. 


Wat bieden wij?

  • Zeer flexibele werktijden. 
  • Een leuk team van sportieve collega's. 
  • Voor of na werk even sporten en ontspannen. 


Wie zijn wij?

Club Pellikaan is een familiebedrijf met zeven sportclubs. We kiezen duidelijk voor een andere positionering dan een gewone sportschool. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life!

 

Is dit jouw baan?

Denk jij dat deze baan bij jou past en ben je enkele uren in de avonden en weekenden beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en cv naar Femke Groenenboom: fgroenenboom@clubpellikaan.nl.