Contact Lid worden

Fitness in Maastricht

Club Pellikaan Maastricht

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of spierkracht wilt creëren, met een training in onze ... m² fitness werk je gericht aan jouw doel. De fitness is het hart van onze sportschool.

Fitness in Maastricht

Werk aan jouw doel in de fitness van Club Pellikaan Maastricht en vind alles wat je nodig hebt voor de perfecte workout! Ga aan de slag in het krachthonk met o.a. dumbbels, barbells of kettlebells of kies voor een van de vele krachtapparaten. Bouw aan je conditie en weerstand op onze spinningbikes, loopbanden en roeiapparaten. Of werk aan een blessure of fysieke klacht in onze stretchzone. In Maastricht kun je starten met EGYM circuit. Dit is een intelligente cirkel van verbonden krachttoestellen, die samen een total body workout vormen van slechts 30 minuten. 

Fitness in Maastricht

Van fitcoach tot personal training

Weet je niet zo goed waar of hoe je moet beginnen in de fitness? Of ben je benieuwd welke fitnessoefeningen passen bij jouw doel? In Maastricht wordt je o.a. geholpen door Luuk, Efke en .... . Met het persoonlijk succesplan als handvat helpen we je op weg in de fitness en adviseren we welke workouts het best aansluiten op jouw doel. Heb je een extra duwtje in de rug nodig en past persoonlijke een-op-een begeleiding beter bij jou? Kies dan tegen extra betaling voor personal training. 

Yoga, boksen en meer

Bij Club Pellikaan Maastricht kun je meedoen aan veel verschillende groepslessen. Denk aan BODYPUMP, boksen, powerboost + abs attack, spinning, CXWORX, hot yoga en nog veel meer! Groepslessen zijn inbegrepen bij je lidmaatschap.

Yoga, boksen en meer

Functional training

Kom je soms wat tijd te kort, maar wil je wel een volwaardige training doen? Probeer Functional Training! Deze intensieve training wordt gegeven in de fitness en duurt gemiddeld slechts 30 minuten. In Maastricht kun je aan de slag met EGYM.

Functional training

Bedrijfsfitness

Wil jij productievere, fittere en minder vaak zieke medewerkers? Stimuleer sport! Met bedrijfsfitness zet je als werkgever de eerste stap. Het helpt bij de gezondheid van je personeel. We werken volgens sweat. play. recharge.

Bedrijfsfitness

Train met onze apps

In onze Club Pellikaan booking app reserveer je je bezoek, een groepsles, een uurtje wellness of tennis- squash, of padelbaan. De Club Pellikaan training app maakt het mogelijk gratis gebruik te maken van speciale trainingsschema's, het tracken van je voortang en voeding en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen inde club. 

Train met onze apps

Contact