Contact Lid worden

Kidsclub en jumpen

Inbegrepen bij een family lidmaatschap

Het gezinsleven is mooi, bijzonder en soms ook best pittig. Een momentje voor jezelf schiet er nog wel eens bij in. Bij Club Pellikaan helpen we je graag een handje. Heb je een family lidmaatschap bij Club Pellikaan Almere? Dan kunnen je kids vier keer per maand jumpen bij Jumping Jack en/of spelen in de kidsclub.

Fun, fun, fun

Terwijl jij een momentje pakt voor jezelf, meedoet met een lesje, of een balletje slaat op de tennis- squash of padelbaan, spelen je kids met knutselwerkjes en verkleedkleren in de kidsclub, vermaken ze zich in jumphal Jumping Jack of doen ze mee met een van onze kidslessen. Naast vrij jumpen is er ook de mogelijkheid voor jump- of freerunlessen. Bekijk het aanbod hier: 

Vrij jumpen
Freerunles
Jump Tricksles
Mini Jump - voor ouder & kind

Fun, fun, fun

Hoe werkt het?

Kidsclub 
Als je een family lidmaatschap hebt kun je je kids (0-12 jaar) naar de Kidsclub brengen als je zelf gaat sporten, voor maximaal twee uur. We vragen je om je kind minimaal één dag van tevoren aan te melden via 036-533 6736. Heb je een premium lidmaatschap? Voor 15 euro* per maand extra kun je je lidmaatschap upgraden naar een family lidmaatschap. 

*Geldig bij een abonnement van 12 maanden. Kinderen t/m 17 jaar. 

Jumping Jack
Alleen als je in het bezit bent van een family lidmaatschap kunnen kids vier keer per maand één van bovenstaande lessen gratis volgen. Kunnen zij niet kiezen? Geen probleem. Je mag het vrij jumpen en de lessen ook combineren met elkaar, zolang het maar maximaal vier bezoeken per maand zijn. Voor lessen is het belangrijk dat je van tevoren een plek reserveert. Dit kan bij de receptie of telefonisch via 036 2049100. Voor het vrij jumpen kun je je aanmelden bij de receptie. Vergeet hierbij je clubpas niet mee te nemen.