Contact Lid worden

FAQ corona

We zijn gestart met een outdoor programma. Ook wordt er weer volop gedubbeld op de buitenbanen en krijgen kids weer zwemles! Beetje bij beetje breiden we het outdoor programma verder uit. De faciliteiten binnen de club blijven gesloten t/m dinsdag 20 april. Op deze pagina vind je antwoorden op de meestgestelde vragen rondom deze periode.

UPDATE 23 MAART:

We zijn gestart met een buitenprogramma op het terrein van de club. Volledig coronaproof volgens de richtlijnen van NL actief. Small group trainingen en lessen zijn vanaf nu - alleen buiten - weer mogelijk. We hebben aangepaste openingstijden en bezoek is alleen op reservering via de Club Pellikaan booking app. De faciliteiten binnen de club blijven gesloten t/m dinsdag 20 april. Het zwembad en de kleedkamers zijn wel geopend voor zwemles.


Zijn de clubs open?

Nee, de faciliteiten binnen de club blijven gesloten t/m dinsdag 20 april. Lees meer onderaan deze pagina.


En buiten sporten?

Dat kan! Er mag weer enkel- en dubbelspel gespeeld worden op de buitenbanen en er worden small group trainingen gegeven. Bezoek is op reservering via de Club Pellikaan booking app. Let op: je kunt één reservering per dag plaatsen. Lees meer


Hoeveel deelnemers mogen meedoen met een les?

Het is buiten toegestaan om in groepen van vier (excl. instructeur) op 1,5 meter afstand van elkaar te trainen. Het mogen meerdere groepen van vier tegelijk zijn, mits er tussen de groepen zelf minimaal 3 meter afstand zit. Tijdens de training mag er niet gewisseld worden van samenstelling. De instructeur geeft op 1,5 meter afstand een instructie per viertal.   

Kan ik naar de fysio?

De medische contactberoepen mogen doorgaan. Dat betekent dat Medical Health Clinic (MHC) open blijft om patiënten te ontvangen en behandelen. 


Ik ben al gevaccineerd, mag ik dan wel van alles gebruik maken? 

Nee, hoe graag we het ook zouden willen, mag dit volgens de richtlijnen van het RIVM niet. Naast wat we op dit moment aanbieden, moeten we de faciliteiten gesloten houden. Er wordt helaas geen onderscheid gemaakt tussen wel of niet gevaccineerde personen. Benieuwd wat er wel mogelijk is? Bekijk onze outdoor programma's hier.


Tot wanneer duurt dit?

Tot en met dinsdag 20 april. Daarna hopen daarna weer volledig open te kunnen!


Hoe zit het met compensatie?

In december, januari en februari is er niet geïncasseerd om de periode - half december t/m maart - dat we gesloten zijn te compenseren. Voor de activiteiten t/m woensdag 31 maart vragen we geen bijdrage. Over wat we na 1 april doen volgt snel meer informatie. 

Kan ik ook thuis trainen?

Jazeker! Blijf fit met onze training app, waarin je verschillende schema's kunt vinden die je thuis kunt doen. Zoek binnen de schema's op 'huis'. Of kies voor een les van Les Mills of één van de lessen die dit voorjaar zijn opgenomen. Wil je meedoen met XCORE? Kies dan voor een les van House of Workouts. Meer info over onze eigen Home Sweat Home trainingen of de online workouts van Les Mills en House of workouts vind je hier


Kan ik spullen op de club lenen? 

Wij lenen helaas geen materialen uit om thuis te gebruiken. Gezien de hoeveelheid leden die wij hebben is dit organisatorisch niet haalbaar.

Ik heb een vraag

Neem contact met ons op via het contactformulier. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!