Contact Lid worden

Fitness in Amersfoort

Club Pellikaan Amersfoort

De ... m² fitness is het hart van de sportschool. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een training in de fitness werk je gericht aan je persoonlijke doel.

Fitness in Amersfoort

Wat je sportdoel ook is. Club Pellikaan helpt jou. In de fitness van Club Pellikaan Amersfoort vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte workout! Denk aan een krachthonk area waar je kunt trainen met losse gewichten zoals dumbbels en kettlebells. Ga aan de slag met je conditie op o.a. onze air runner, spinningbikes en running track. En probeer functioneel trainen, ofwel trainen met je eigen lichaamsgewicht, en werk aan een sterker lichaam. Breng fitness naar een hoger level op The Field. Een multifunctionele trainingszaal met o.a. een boxing area, jumpboxes, free weight area, powerlifting en een running track.

Fitness in Amersfoort

Van fitcoach tot personal training

Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren?  Of weet je nog niet zo goed de weg tussen al het fitnessapparatuur? Bij Club Pellikaan krijg je gratis advies van een fitcoach. In Amersfoort wordt je o.a. geholpen door Marcel, Reinier en Cansu. Onze experts helpen je aan de hand van een persoonlijk succesplan op weg in de fitness en adviseren welke training het best past bij jouw doel. Wil je persoonlijke begeleiding? Kies dan tegen extra betaling voor personal training van Get Flexible.

Yoga, boksen en meer

Bij Club Pellikaan Amersfoort kun je meedoen aan veel verschillende lessen. Denk aan BODYPUMP, vinyasa yoga, Pilates, spinning, stability & endurance en nog veel meer! Groepslessen zijn inbegrepen bij je lidmaatschap.

Yoga, boksen en meer

Functional training

Heb je niet veel tijd, maar wil je toch een goede fitnesstraining doen? Probeer functional training! Met een functioneel training train je je hele lichaam en het duurt gemiddelds slechts 30 minuten. In Amersfoort kun je meedoen aan core workout.

Functional training

Bedrijfsfitness

Een gezonde levensstijl in onderdeel van een gelukkig leven. Fitte werknemers zijn minder vaak ziek én productiever op de werkvloer. Met bedrijfsfitness zorg je als werkgever voor de gezondheid van je personeel. We werken op basis van sweat. play. recharge.

Bedrijfsfitness

Train met onze apps

Download de Club Pellikaan training app en breng je workout naar een nog hoger level. Het is dé aanvulling op je fitnesstraining. In de app hou je je voortgang bij, vind je trainingsschema's en hou je bij wat je eet zodat je je voeding kan aanpassen op jouw doel. Gebruik de Club Pellikaan booking app voor het reserveren een bezoek, groepsles of tennisbaan.

Train met onze apps

Contact