Contact Lid worden
Fitness in Apeldoorn

Fitness in Apeldoorn

Club Pellikaan Apeldoorn

Afvallen, werken aan een betere conditie of meer spierkracht opbouwen? In de 750 m² fitness werk je gericht aan je persoonlijke doel. De fitness is het hart van onze sportschool.

  • Onbeperkt fitness en groepslessen bij een lidmaatschap
  • Inclusief gratis persoonlijk succesplan van een fitcoach
  • Sla een balletje op de tennis- of squashbaan of ontspan in de wellness

Fitness in Apeldoorn

Slanker, fitter, sterker. Wat je doel ook is, in de fitness van Club Pellikaan Apeldoorn vind je alles voor een perfecte training! Verbrand calorieën op o.a. onze spinningbikes, air runner of loopband. Bouw aan je spierkracht in het krachthonk met losse gewichten zoals dumbbells en kettlebells of ga aan de slag met stabiliteit en mobiliteit en kies voor materialen zoals gym balls en foamrollers. In Apeldoorn kun je ook trainen op het circuit van EGYM. Deze intelligente cirkel bestaat uit 'connected' krachttoestellen geschikt voor een total body workout in slechts 30 minuten. Ontspan na je training in de wellness, neem een duik in het zwembad of kom tot rust in The Coffee Club. Op zoek naar fysio fitness? Bij Club Pellikaan Apeldoorn werken we samen met fysiotherapeuten van FysioHolland.

Fitness in Apeldoorn

Van fitcoach tot personal training

Vind je lastig om een sportroutine op te bouwen? Of weet je simpelweg niet zo goed hoe je moet beginnen in de fitness? Bij Club Pellikaan krijg je gratis advies van een fitcoach. In Apeldoorn word je o.a. geholpen door Sven, Frank en Robin. Aan de hand van een persoonlijk succesplan helpen we je op weg in de fitness en adviseren we welke training het best past bij jouw doel. Liever persoonlijke begeleiding? De personal trainers van Global PT helpen je graag. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Yoga, boksen en meer

Bij Club Pellikaan Apeldoorn heb je veel verschillende groepslessen. Denk aan BODYPUMP, bootcamp, Pilates, spinning, boksen, SH'BAM en nog veel meer! Groepslessen zijn inbegrepen bij je lidmaatschap.

Yoga, boksen en meer

Functional training

Kom je soms tijd te kort, maar wil je wel goed en effectief trainen? Doe dan een een functioneel training! Tijdens deze - slechts 30 minuten durende - training train je heel je lichaam. In Apeldoorn kun je aan de slag met het circuit van EGYM.

Functional training

Bedrijfsfitness

Wist je dat fitte werknemers minder vaak ziek én productiever op de werkvloer zijn? Hier kan jij als werkgever een rol in spelen. Met bedrijfsfitness help je mee aan de gezondheid van je personeel. We werken op basis van sweat. play. recharge.

Bedrijfsfitness

Train met onze apps

Breng je workout naar een nog hoger level met de Club Pellikaan training app. Dé aanvulling op je fitnesstraining. Hou je voortgang bij, ga aan de slag met trainingsschema's en pas je voeding aan op jouw doel. Reserveer in de Club Pellikaan booking app je bezoek, een groepsles of tennis- of squashbaan. 

Train met onze apps

Contact