Contact Lid worden
Fitness in Goirle

Fitness in Goirle

Club Pellikaan Goirle

Fitter worden, calorieën verbranden of een goede conditie opbouwen? Ga aan de slag in het hart van onze sportschool, de 1400 m² fitness, en werk gericht aan jouw doel.

  • Onbeperkt fitness en groepslessen bij een lidmaatschap
  • Inclusief gratis persoonlijk succesplan van een fitcoach
  • Sla een balletje op de tennis- of squashbaan of ontspan in de wellness

Fitness in Goirle

In de fitness van Club Pellikaan Goirle vind je alles wat je nodig hebt om te werken aan jouw doel! Kies voor de kracht area om te trainen met krachtapparaten of losse gewichten zoals dumbbels en kettlebells. Werk aan je conditie op o.a. onze loopbanden, spinningbikes en air runner. Of probeer functioneel trainen, ofwel trainen met je eigen lichaamsgewicht, en werk aan een sterker lichaam. Wil je een blessure of fysieke klacht herstellen? Ga dan aan de slag in onze stretchzone en kies voor materialen als foamrollers, gym balls en matjes. En er is meer! Maak onbeperkt gebruik van onze wellness, het zwembad en de tennis- en squashbanen bij een lidmaatschap. 

Fitness in Goirle

Van fitcoach tot personal training

Wil je op weg geholpen worden in de fitness? Of wil je voor 100% zeker weten dat je resultaatgericht bezig bent? In Goirle wordt je o.a. geholpen door Joeri, Brigit, Jorge en Stanley. Aan de hand van een persoonlijk succesplan adviseren we welke fitnessoefeningen het best passen bij jouw doel en maken we je wegwijs in de fitness. Wil je persoonlijke begeleiding? Dat kan natuurlijk ook! Onze personal trainers helpen je graag. Aan personal training zijn extra kosten verbonden.

Yoga, boksen en meer

Bij Club Pellikaan Goirle heb je veel verschillende groepslessen. Denk aan boksen, BODYPUMP, Tabata, spinning, hot yoga en nog veel meer! Groepslessen zijn inbegrepen bij je lidmaatschap.

Yoga, boksen en meer

Functional training

Wil je in korte tijd maximaal resultaat behalen? Doe dan eens een functional training! Onder begeleiding van een fitcoach train je in slechts 30 minuten je gehele lichaam. 

Functional training

Bedrijfsfitness

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Als werkgever kun je een rol in spelen in een gezonde leefstijl incl. voldoende beweging. Bedrijfsfitness zorgt voor productievere medewerkers.

Bedrijfsfitness

Train met onze apps

Wil je je workout naar een nog hoger level brengen? Download dan onze Club Pellikaan apps. De Club Pellikaan training app is dé aanvulling op je fitnesstraining. Ga aan de slag met trainingsschema's, hou je voortgang bij en track je voeding voor een optimaal resultaat. In onze Club Pellikaan booking app reserveer je je bezoek, een groepsles, een uurtje wellness of tennis- of squashbaan

Train met onze apps

Contact