Lid worden

Fitness in Goirle

Club Pellikaan Goirle

Fitter worden, calorieën verbranden of van fysieke klachten afkomen? Ga aan de slag in de ..... m² fitness van Club Pellikaan Goirle!

Fitness in Goirle

Slanker, fitter, sterker. In de fitness van Club Pellikaan Breda vind je alles om aan jouw sportieve doel te werken! Denk aan een stretch zone met materialen zoals gym balls, foam rollers en matjes om te werken aan stabiliteit, mobiliteit en het herstellen van blessures. Verbeter je conditie op o.a. onze spinningbikes of loopbanden. En kies voor de kracht area om te trainen met losse gewichten zoals dumbbels en kettlebells, maar ook zwaardere elementen voor powerlifting of gewichtheffen. 

Fitness in Goirle

Begeleiding van
een fitcoach

Wil je op weg geholpen worden in de fitness? Of wil je voor 100% zeker weten dat je resultaatgericht bezig bent? In Goirle wordt je o.a. geholpen door Joeri, Zowie en .... . Aan de hand van het persoonlijk succesplan adviseren we welke oefeningen het best passen bij jouw doel en maken we je wegwijs in de fitness. Wil je persoonlijke begeleiding? Dat kan natuurlijk ook! Onze personal trainers helpen je graag. Aan personal training zijn extra kosten verbonden.

Classes

Bij Club Pellikaan Goirle heb je veel verschillende groepslessen. Denk aan boksen, BODYPUMP, Tabata, spinning, hot reboot yoga en nog veel meer! Groepslessen zijn inbegrepen bij je lidmaatschap.

Classes

Functional training

Wil je in korte tijd maximaal resultaat behalen? Doe dan eens een functional training! Onder begeleiding van een fitcoach train je in slechts 30 minuten je gehele lichaam. 

Functional training

Bedrijfsfitness

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Als werkgever kun je een rol in spelen in een gezonde leefstijl incl. voldoende beweging. Bedrijfsfitness zorgt voor productievere medewerkers.

Bedrijfsfitness

Train zelf verder met de apps

Wil je je workout naar een nog hoger level brengen? Download dan onze Club Pellikaan apps. De Club Pellikaan training app is dé aanvulling op je fitnesstraining. Ga aan de slag met trainingsschema's, hou je voortgang bij en track je voeding voor een optimaal resultaat. In onze Club Pellikaan booking app reserveer je je bezoek, een groepsles, een uurtje wellness of tennis- of squashbaan

Train zelf verder met de apps

Contact