Contact Lid worden
Hot yoga in Amersfoort

Hot yoga in Amersfoort

Hot yoga bij Club Pellikaan

Breng je yoga workout naar een hoger niveau in onze hot yoga studio in Amersfoort. Door de infrarood verwarmde zaal haal je meer uit je lichaam. Spieren worden soepel, je komt tot rust en de hitte ontgift je lichaam.

  • Onbeperkt hot yoga bij een lidmaatschap
  • Lidmaatschap inclusief gebruik andere faciliteiten
  • Na de les nog even ontspannen in de wellness

Waarom Hot Yoga?

Hot yoga zorgt - net als gewone yoga - voor een flexibel en sterk lichaam. Het is door de warmte iets intensiever dan een gewone yogales. Door de warmte ontgift je lichaam, gaat je concentratie omhoog en voel je je meer ontspannen. Ook is het goed voor je spieren en blessures. Bij Club Pellikaan Amersfoort zet je de ontspanning na een les voort in de wellness of kies je voor een goede kop koffie, een rijkelijk belegd broodje of gezonde smoothie in The Coffee Club.

Waarom Hot Yoga?

Bikram of hot yoga?

Bikram is yoga is een vorm van hot yoga. Alleen docenten, die officieel gecertificeerd zijn door Bikram Choudhury, mogen die naam gebruiken. De Bikram serie bestaat uit 26 hatha houdingen en 2 ademhalingsoefeningen in een zaal van 40 graden. In onze studio in Amersfoort geven we hot yoga met een temperatuur van 35 tot 38 graden. 

Voor wie is hot yoga?

Hot yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en je hoeft geen ervaring te hebben. Doe je het voor de eerste keer? Dan is de warmte misschien even wennen. De truc is om je hoofd leeg te maken en je op je lichaam te concentreren. Wees in het moment. Twijfel je of hot yoga iets voor jou is? Overleg met een instructeur of een deskundige. 

Let op! Ben je zwanger? Of heb je een hoge bloeddruk? Overleg met je arts of je mee kunt doen. 

Voor wie is hot yoga?

Good to know

  • Draag dry-fit sportkleding.
  • Vermijd wijde kleding van katoen.
  • Eet op zijn laatst 2 uur vóór aanvang van de les.
  • Drink voor en na de les veel water. 
  • Neem een grote handdoek mee naar de les.

Teaser

Bekijk ook: pilates

Lees meer